Inte mått bra

Trött, huvudvärk, ont i kroppen och massa foglossning. Det är så min vardag varit senaste dagarna. I torsdags sjukanmälande jag mig då jag hade en huvudvärk som inte släppt på 1-2 dygn. Hade ont i hela kroppen och inte bara av foglossningen. Hade känningar i halsen och näsa. Så i fredags åkte jag till jobbet för att ta ett covid-test. Vi gör alltid det på jobbet om vi får symtom. Men detta var negativt som tur är. Dock har min foglossning varit HEMSK under helgen. Skulle till fysioterapeuten i fredags för att få min tens och gå igenom denna och övningar. Fick avboka den då jag var sjuk.

Igår kunde jag knappt stå eller sitta så fick hitta vissa positioner som gick att ligga i soffan på.
Det är så tufft att vara så begränsad speciellt då vi har Elton. Eftersom han måste lyftas i alla förflyttningar. Tom gör det mesta men han är inte hemma 24/7 och kan hjälpa till. Jag vill bara att smärtan ska försvinna detta är inte skoj.

Det enda jag orkade med igår innan smärtan blev för stark var att gunga med Elton ute i trädgården. Så glad att vi har en gunga i vår trädgård. Det jobbiga är att jag känner att mitt psysiksa mående inte varit hundra senaste veckan heller. Det var mycket på jobbet i början av veckan och jag är så rädd att jag ska hamna där jag var när jag var gravid med Elton. Jag känner att det mående jag hade då triggas fram så mycket lättare nu och jag tror hela resan med Elton har satt lite spår.

Jag har lätt att tappa fokuset, gråter så lätt och känner mig som en zoombie. Jag glömmer att ta med mig nyckel från lås, häromdagen kom jag inte på vilket håll jag skulle äta min kycklingrulle ifrån. Jag hoppas det bara varit en "dålig vecka" som triggat igång detta.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas du snart när bättre kram!

nouw.com/evelinajosefines