Inte gråtit på 1-2 månader

Innehåller affiliate-länkar

Igår började jag tänka på att det var länge sedan Elton grät. Jag minns inte senast han gjorde det så det var säkert 1-2 månader sedan sist. Man trodde aldrig att man skulle som mamma eller förälder önska att ens barn gråter. Nu är dock fallet så även om det låter hemskt så blir jag lite glad när Elton gråter. Detta eftersom jag ser att om han är ledsen så är det ett friskhetstecken. Jag vill kunna trösta honom och krama om honom. Så igår sa jag till Tom att det var länge sedan han grät. Det är inte första gången Elton faktiskt börjar gråta samma kväll/natt som jag säger så. För Elton började gråta lite inatt så jag var snabb som tusan in i hans rum och la handen på hans bröst, och då började han skratta istället.

Det är lite av en sorg att han inte gråter så mycket, men samtidigt är jag glad att han är mestadels glad istället för att gråta hela tiden. Jag la upp en post på instagram idag om detta och efter den fick jag svar från flera föräldrar som inte heller ser sina barn gråta och att detta är en sorg. Speciellt då många barns mediciner som de äter är orsaken.

Nu ska jag mata vår lilla glada pojke innan det är dags för honom att sova <3

Elton älskar att gunga, är så glad att vi har denna gunga på skolgården som ligger cirka 100 meter från vårt hem. Andra bilden är ifrån idag när vi var och handla. Elton brukar alltid somna i denna vagnen när vi är iväg. Är verkligen perfekt med en resevagn att ha i bilen. Denna vagn kan ni hitta HÄR!

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
njut av att han är så glad av sig för om något år när första trotsen kommer så lovar jag att tårarna kommer haha

God fortsättning på dig
wifeey.se
disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355