Ines en månad gammal!

Tiden springer iväg som alltid, Ines är idag 1 månad gammal och nu börjar vardagen rulla på. Elton är tillbaka på förskolan och det är nog skönt både för honom och för mig då det blir väldigt tungt här hemma annars. Vissa dagar är han hemma hela dagen för att han t.ex har ett besök inom vården och då vill jag lika gärna ha honom hemma hela dagen. Sen är det mysigt att ibland ha honom hemma så vi tre kan ta sovmorgon tillsammans medans Tom åker till jobbet. Då blir det massa mys hemma.

Jag tycker det är så skönt när allt flyter på
bra med amningen och man känner sig ganska trygg i mammarollen. Trots att allt var annorlunda när Elton var 4 veckor eftersom vi bodde på sjukhus då så känns det som man gjort detta tidigare och är trygg i rollen som förälder.

Något som är lite tufft är att se när Ines utvecklas och man vet att vid denna tid stannade allt upp för Elton, då kramperna kom för honom försvann han helt. Han sov hela tiden, krampade och var helt tom i blicken när han var vaken. Medans för varje dag som går så blir Ines mer med. Hon ger svarsleenden och följer mer och mer med blicken. Jag är så glad att se henne utvecklas samtidigt som det gör så ont i mitt hjärta.

ÄLSKADE Ungar på påskafton

Gillar

Kommentarer