Hur många procent ska jag jobba?!

Igår fick vi reda på att Elton börjar inskolningen v 34. Så nu behöver förskola schema med tider som Elton ska gå på förskolan. Jag tycker detta är så svårt då jag ännu inte vet hur mycket och vilka tider jag ska jobba. Jag har extremt svårt att bestämma mig för hur många procent jag vill jobba. Det är många olika saker man måste tänka på för att få allt att gå ihop. Jag vill skydda min SGI så kan inte gå ner för mycket i tid då jag inte har mycket föräldradagar kvar att ta ut. Samtidigt vill jag inte jobba 100% för då förlorar jag tid med Elton. Grejen är den att det säkert kommer bli mycket VAB i början och även med läkarbesök osv så kanske är smart att jobba en hög procent då jag ändå kommer vara borta från jobbet för VAB.

Hur mycket jobbade ni när ert barn började förskolan? och har ni tips på saker att göra för att skydda sin SGI?

I tisdags åkte vi in till stan, köpte sallad och falafelrulle på I love Pizza och gick sedan upp till Skansen kronan. Det var så fint där uppe, har faktiskt aldrig varit där innan. Det var underbart väder och så fin utsikt. Ett tips för er som bor i Göteborg eller är här på besök.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Det som jag minns är ju att man ska vara i arbete/upptagen 100% sen hur man förlägger det är upp till en själv. Jag började med 50% men pga mitt jobb så var jag snabbt uppe i 100% på jobb igen. Tror att du kan ändra skulle du behöva VABBA mycket även om du är FL så jag hade nog kört på att börja jobba försiktigt och göra kanske 50/50 om det känns bra för dig? Osäker på vad du jobbar med iofs så vet inte hur det skulle fungera.
nouw.com/sweetpeanutbunny