Hemmaträning

Åh vad glad jag är för all respons på golvet jag fixade igår. Vill ni att jag ska tipsa om mer liknande för att göra en budgetrenovering hemma?

Känns som jag haft fullt upp här hemma idag, eller det är fullt upp med allt för Elton och all hans träning. Idag passade jag även på att göra lite hemmaträning när Elton låg och sov. Det var flera månader sedan jag var på gymmet och att gå dit i dessa tider skulle jag aldrig göra. Så jag tränar ibland hemma i vardagsrummet eller i källaren på min crosstrainer. Jag har lätt att bli uttråkad så idag blev det först att köra 5 minuter uppvärmning och sedan ett pass som var 20 minuter med 20 olika övningar, så det är ingen övning som kommer 2 gånger. Körde efter detta lite armhävningar, Så dagens träning blev endast 30 minuter men blev härligt svettig och hög puls. Jag delar med mig av klippen längre ner på de jag tränade.

Elton har med fått sin träning idag, även en sväng med hans gåstol. Han gillar den verkligen och det måste vara sådan frihet för honom att förflytta sig själv.

Uppvärmning

Passet

Gillar

Kommentarer