Hemma i kylan

Innehåller affiliate-länkar

Nu är vi äntligen hemma från semestern. Om man får säga så haha. Längtade lite för mycket hem till vår lilla vovve Ajax. Första gången vi varit borta från honom 2 veckor. Så nu har vi äntligen fått krama och och pussa på honom.

Vi har haft två underbara veckor i värmen. Kan säga att vi knappt gjort någonting. Har aldrig sovit så mycket och så långa mornar. Vi höll oss dessutom med i Kamala, var på den stranden nästan varje dag. Snacka om att den har blivit bättre sedan sist vi var här. Det har dessutom kommit två beach clubs om man vill ha lite mer liv än att bara ligga på vanliga stranden. Café del mar som var ena klubben och där var det DJ's på dagen och på kvällen. Så ett tips för er som vill ha lite fart och fläng.

Tänkte dessutom tipsa om tre sjukt snygga väskor till grymma priser. Själv har jag den i mitten fast annan färg. LOVE IT!

Gillar

Kommentarer

S
,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments