Hälsat på Eltons förskola / Mimmi Kapells 60 days challenge

Nu har jag varit tyst här ett par dagar. Har inte varit så pepp på att blogga så därför är det bättre att inte göra det. Har även haft en väldigt härlig vecka.

Måndag: Träffade Desirée och hennes syster för att hänga lite ute. Vi försökte träna lite tillsammans på en fotbollsplan men det gick sådär haha. Är inte så lätt med 3 barn. Vi ska dock försöka gå in träning tillsammans lite regelbundet och då göra upp en plan där hon kan göra övningar med en liten bebis.

Tisdag
: Vi hälsade på Eltons förskola och fick träffa två som jobbar där. Så de fick leka med Elton och träna med honom lite för att lära känna honom. Han fick leka massor, träna lite på att gå, sitta osv. Samtidigt som vi fick svara på massa frågor. Det känns så himla bra och de är så extremt duktiga där. Personalen hade även så härlig energi och så trevliga så min magkänsla säger att detta kommer bli så bra. Vi fick även hem beslutet från förskoleförvaltningen där de godkänt Elton platsen på förskola då det kommer vara bra för hans utveckling.

Onsdag: Igår var en härlig dag med så skönt väder. Tom jobbade en kortare dag så vi satt ute och åt middag i solen i 2 timmar och bara njöt på altanen. Hade tränat hemma innan så var skönt att tränat klart, duschat, en promenad tillsammans och sedan middag på altanen.

Mimmi Kapells 60 Days challenge

Jag har även försökt komma igång lite mer med träningen eller snarare kosten denna vecka. I söndags köpte jag Mimmi Kapells 60 days challenge. Så det är både kost och träning. Det jag gillar med detta upplägg är att det är förslag på frukost, lunch och mellanmål, sen får man välja middag själv för att det inte ska bli för strikt. För är det för strikt är det svårt att hålla det. Så just nu känns det väldigt bra och man är även med i en grupp på facebook där man kan peppa varandra samt under en # på instagram.

För er som är sugna så kan ni läsa mer om det här. Det kostar bara 299 kr och Mimmi är så engagerad i detta. Pushar via instagram och facebook vilket inte är vanligt när man köper något så billigt.

Jag kommer köra detta nu och skulle jag bli gravid får jag tänka om lite kring kosten så målet inte är att gå ner utan att hålla mig hälsosam.

Gillar

Kommentarer