Gravid vecka 35

Jag älskar måndagar, speciellt då jag går in i en ny gravidvecka på måndagar. Sen har jag inte någon ångest alls inför jobb som vissa kan känna på söndagar. Jag är verkligen glad att jag har ett jobb som jag trivs med. Nu när jag jobbar hemifrån de flesta dagarna så är det skönt att jag kan sova cirka 20 minuter längre varje morgon.

Jag känner verkligen att det börjar närma sig med stormsteg inför förlossning. Det är ju dock ett tag kvar men samtidigt inte. Jag har innan alltid varit säker på att hon kommer komma efter beräknad födsel, men periodvis börjar jag funderar. Med Elton kände jag knappt några sammandragningar och nu kommer de så ofta. Tror dock inte jag börjat få förvärkar men ibland får jag lite av en hållkänsla vid vissa sammandragningar. Jag kan även vakna på natten av att jag har känningar i magen men vet inte om det är att man har ont i magen som en icke gravid person eller om det är förvärkar. Det är så svårt att veta.

Jag fick i helgen hem en weekendbag som jag beställt som julgåva från jobbet och tänkte ha den som förlossningsväska. Jag har även börjat skriva en lista med saker jag tänkt packa ner. Är nog dags för mig att börja packa väskan.

Packa väska inför förlossningen till Elton

Det som gör mig lite stressad är hur man ska tänka med packning och förberedelser till Elton. Kläder, blöjor och sådant är lätt att packa ner men det är medicin som jag tycker är klurigast. Speciellt då han nu håller på att trappa ner medicin samt att vissa mediciner "förbereds" och detta brukar vi göra samma dag när han väl sover borta.

Man vet inte vilken tid på dygnet allt drar igång eller om det kommer gå fort eller inte. Ska han ha en väska redo på förskolan och en hemma? Ni som har barn som tar dagliga mediciner som är viktiga, hur har ni gjort när ni planerat?

Gillar

Kommentarer