Gräsänka och finaste komplimangen på krogen

Vill bara börja med att säga hur roligt det är att ni uppskatta mitt inlägg om Eltons hjälpmedel. Jag delade även detta på min instagram och många tackade för att jag delade med mig, och många sparade inlägget. Jag tycker det är så roligt att kunna dela med sig för att ge tips och även för att ni där ute kan se vad vi har som fyller upp vårt hem. Här är det inga dyra designermöbler, utan istället blir det massa hjälpmedel.

I torsdags åkte Tom med sina kompisar till Sälen och ska komma hem idag. Minns inte senast vi varit borta från varandra såhär länge. Har saknat honom som bara den men samtidigt är jag glad när han kan göra denna resan med sina kompisar. Så nu har jag testat på att vara gräsänka. I fredags lämnade jag Ajax hemma hos Toms mormor och morfar för lite avlastning. Igår hämtade även mamma och pappa Elton då jag skulle umgås med @saarabusseee , vi hade en tjejkväll med bubbel, mello och massa tjejsnack.

Vi drog även ut på krogen igår och det var första gången jag var på Push. Det var nog flera år sedan jag var ute på krogen på nattid. Har varit på någon out of office (AW) men inte varit ute och dansat. Det var riktigt roligt, vi stod mest och snacka. Var lite roligt för var en tjej jag stod och snacka med en stor del av kvällen. När vi pratat jobb, sjukskrivningar osv så insåg vi sedan att hon varit en patient hos mig när jag jobbat på Alléjouren. Hon hade sökt och då haft med sig sin mamma, och enligt tjejen hade de tyckt att jag var så extremt gullig och snäll. Hon sa att jag var den trevligaste sjuksköterskan hon haft och att jag hade haft ett väldigt bra bemötande. De hade pratat om mig efter besöket så denna tjejen blev så glad att träffa mig igår och hon skulle ringa sin mamma idag och berätta att hon träffat mig.

Tycker det är så roligt när man får komplimanger som dessa som handlar om hur jag är som person. Jag vill inget annat än att vara en person som är trevlig på jobbet, med bra och professionellt bemötande. Så jag är så tacksam över mitt jobb!

Elton smakade lite Twix igår. Annars brukar han inte gilla godis eller liknande när han får smaka på det (han suger lite på godisen, så han äter den inte). Igår tyckte han nog om det för han gjorde inga konstiga miner eller liknande. Hur go är han inte då?!

Gillar

Kommentarer