Goaldigger!

Igår efter min träning så gjorde jag ju min tenta igen, och pang sa de så fick jag 100% rätt. Tror nog att träningen hjälpte till där väldigt bra för att få min hjärna att fungera. Var så skönt att klara den dumma tentan om lagar och författningar.

Idag hade jag en kort dag då vi var på KTC (kliniskt träningscenter) där vi tränade ergonomi mellan 9-12. Vi var så söta i våra sjuksköterseskjortor  (? eller vad de kallas). Så nu sitter jag här hemma, pluggar, planerar middag och ikväll blir det att gå på föreläsning på gymmet. Ska gå på en föreläsning med namnet "Goaldigger", där en grym tjej (Amanda) kommer prata om att sätta upp mål och att uppnå dom. Kommer bli väldigt intressant och direkt efter kör jag min träning för då lär motivationen vara på topp.

Kan sammanfatta lite sen för er vad som blev sagt under föreläsningen om ni vill.

Tom var med sitt fotbollslag igår hos Ung cancer och pärlade massa armband som skulle säljas. Självklart köpte han med ett hem till mig med då jag velat ha detta grymma armband. Gulligt och pengarna går till något bra!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
jätte fint armband
nouw.com/lindalinnros
kattis007
kattis007,
Hej så fin blogg du har!😊 ser ut som du tränar också? följa varandra? Kika in hos mig, träningsblogg med massa tips och inspiration. Have a nice evening! Puss😘
nouw.com/kattis007