Glädjetårar

Måndag och ny vecka, tänk att vi kan säga "nästa vecka får vi nycklarna till huset". Vi kommer att försöka fixa så mycket vi hinner och vi kommer nog flytta in i huset den 15 juni. Jag längtar SÅ! men det har ni nog redan förstått.

I torsdags var vi med habiliteringen för att bada med Elton. Han njöt som bara den och sprattla som det inte fanns någon morgondag. De leendena han gav när han fick sprattla loss var underbara. Jag stod och log 1 timma bredvid bassängen när Tom och Elton badade. Blev så lycklig så jag fick glädjetårar. Elton är ofta glad och ler men har aldrig hört honom skratta. Nu i helgen har vi dock fått höra vad som kan vara närmast ett skratt från honom. Återigen har mina tårar runnit för jag varit så glad. Hela denna helgen har varit väldigt känslosam, både för positiva och negativa saker.

Igår var det mors dag och jag kunde inte vara stoltare att få vara mamma till Elton. Våran älskling!

  • Elton

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Så himla roligt med huset 😍 vad är det ni vill fixa innan inflytt? 😀
nouw.com/angelicacarlsson
rosachica
rosachica,
Ja 😃 , det är rätt mycket. Men golv, väggar i de flesta rum. Vi vill egentiligen riva vägg med och bygga om kök men det blir nog senare. Tror inte vi byter golv i alla rum direkt heller 😃 vi ska även bygga staket i trädgården., göra om uppfarten för parkeringar 😃
nouw.com/rosachica
emmysofie
emmysofie,
Guuud va fin familj ni är! Ni ser lyckliga ut, speciellt Elton!
nouw.com/emmysofie