Gårdagens event / Kungsportshuset x Clean

Igår hade Malin från eventolution ett event på Kungsportshuset tillsammans med Clean. Det var många nya ansikten och väldigt roligt att komma iväg på detta. Jag hade turen att få åka med Emma då vi bor nära varandra, var första gången vi träffades men vi hittade varandra då vi var med i samma gravidgrupp med BF nu i Augusti.

Det var många nya ansikten men var roligt att även Sara var där så man kände någon som man umgås med annars. Men allt var väldigt trevligt och jag fick ont i kinderna för jag log så mycket. Vi började med att smaka en av nyheterna Clean har som släpps om ett par veckor och fick veta den nya tanken med produkten. Den var riktigt god och jag gillar deras idé med drycken då det känns väldigt NU i tiden. Ni kommer få veta mer när nyheten släpps!

Efter gick vi ner till fina kungsportshuset matbar och skålade med champange, fotograferade och bara minglade. Var mysigt där nere och detta ställe är tydligen väldigt populärt vid lunch. Sedan var det att gå vidare en våning upp för Dinnerparty med Wallmans. Det var show, trerätters och härligt sällskap. Wallmans kommer ha denna show under våren så er som är nyfikna kan kolla in på deras hemsida.

Det var en riktigt trevlig kväll och var så roligt att lära känna fler härliga tjejer. Bra uppstyrt av Malin och ett tips är att kolla in hos Eventolution ifall ni behöver hjälp att få ert företag att synas. Malin kan hjälpa till med bland annat event, sökoptimering, webbdesign och sociala medier.

Älskar denna toppen. Ni hittar den HÄR! Storlekar börjar ta slut så skynda er in!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså woow! Det ser ju verkligen magiskt kul ut!! <3
nouw.com/matildaberlin
rosachica
rosachica,
Ja men det var väldigt trevligt 😃
nouw.com/rosachica
Göteborgsmamman
,
Så himla kul att du kunde komma! <3 Fler gånger från och med nu! Kram <3