Fynda billigaste bröstpumpen och annat till graviditet/amning.

Igår satt jag och skulle beställa hem lite nya delar till min bröstpump. Jag hade en Medela Swing med Elton och jag var riktigt nöjd. Jag började pumpa ganska tidigt för att spara om vi t.ex var ute på promenad och vi lätt ville ge honom mat eller för att spara om Tom skulle kunna ge. Jag kunde tyvärr bara amma Elton i cirka 1 månad innan vi åkte in till sjukhuset för hans kramper. Och kort därefter började han med en kost som bara bestod av lite av min bröstmjölk. Men jag fortsatta pumpa för att han skulle få lite av den och sen pumpade jag vidare i 2 månader till och donerade massa mjölk.

Vi hade som sagt Medela Swing som bröstpump, älskade att den var elektrisk och jag släppte väldigt bra till den. Sen använde vi även flaskan Medela Calma som är lite speciell då den gör det lättare att kombinera amning och flaskmatning. Elton hade inga problem att ta både flaskan samt ta bröstet med denna. Sen var förvaringspåsarna även perfekt för att kunna frysa in eller ha i kylskåpet.

Jag beställde igår lite saker från Babyland som har 25% rabatt på saker för graviditet och amning. Ett tips är att köpa t.ex bröstpump, amningsbh, bindor, salva osv då mycket blir billigast på nätet med koden HJÄRTKOD. De har dessutom FRI FRAKT oavsett köpesumma.

Gillar

Kommentarer