Första gången jag..

Innehåller affiliate-länkar

I helgen när vi gifte oss fick vi massa fina bröllopspresenter. Vi fick speciellt mycket till köket och en av sakerna vi fick var en Kitchenaid. Nu när jag är hemma och vabbar så är jag lite uttråkad så jag passade på att baka bullar för första gången. Jag har bakat det någon gång som barn men aldrig gjort bullar helt själv. Jag hade ALDRIG orkat knåda degen själv, så en kitchenaid var rena drömmen. Kändes som någon annan gjorde allt jobb åt mig.

Jag använde mig av Roy Fares recept på kanelbullar, men jag gjorde inte samma fyllning som honom utan blev en vanlig kanelfyllning. Jag är lagom nöjd med bullarna för att vara första gången jag bakar. De blev verkligen saftiga och jag tror en stor del var att jag hade vår kitchenaid. För då knådade den på länge och jag behövde inte tillsätta extra mjöl som kan göra detta torrt.

Elton fick även hem en ny stol då han växt ur sin gamla Tumble forms. Perfekt då detta är de hjälpmedel vi använder mest i vår vardag. Han kan sitta på golvet men även med oss i soffan med denna.

Gillar

Kommentarer