FÖRSTA GÅNGEN ELTON GÅR UTOMHUS

Solen skiner och både jag och Tom är lediga idag. Vi har haft fullt upp hela dagen, Tom åkte och handlade förut medans jag städade här hemma. Vi ville inte ta med Elton till Coop då vi visste att det skulle vara extremt mycket folk där. Tom sa att det var helt galet mycket folk och mycket var utplockat. Helt galet hur folk hamstrar och fyller upp sina hem. Det blir ju så när folk delar med sig på sociala medier om hur hyllorna ekar tomt, då blir folk stressade och skyndar sig för att handla.

Vi var även ute på promenad tillsammans, vädret har ju varit underbart idag. Hade kunnat vara ute hur länge som helst. Kan säga att vi inte var ensamma ute idag. Har ni haft fint väder hos er? Vi passade även på att gå och köpa bullar på Mohlins när vi var ute. Vem vill inte äta bullar liksom?! haha.

Vi passade även på att ta ut Eltons gåstol så han fick testa att gå på lite större yta. Vi har det rätt trångt här hemma så nu när solen och lite värme kommer så kommer vi vara ute och gå lite mer. Tänk vilken känsla för Elton att förflytta sig själv när han är utomhus och inte bara åka vagn. För detta var första gången i Eltons liv som han förflyttar sig själv utomhus. Man blir så stolt!

  • Elton

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh vilket fint ögonblick! 😍
nouw.com/carroat