Firar stort att Elton överlevt 2 år.

Vi börjar närma oss dagen jag inte visste om den skulle komma eller inte. Jag sitter med tårar i ögonen när jag tänker på första gången jag satt i sjukhussängen och googlade Eltons diagnos. En av de första sakerna jag läste var att vissa barn inte ens blir 2 år. Där satt jag ensam med Elton i sängen och Tom var inte på sjukhuset just då när vi fick reda på hans diagnos. Istället för att ha mitt största stöd nära mig så var det massa läkare, en sjuksköterska, undersköterska och någon student runt om mig.

När de lämnade rummet så googlade jag direkt vad det var för diagnos då jag inte hade fått någon riktig info. När jag såg siffran på 2 år så bröt jag ihop och ringde Tom direkt. Ett mål har på något sätt varit att Elton ska bli 2 år, och nu är vi snart där. 7 oktober blir Elton 2 år och jag hoppas och tror att det kommer bli många år till. Sen ser man vissa barn som går bort vid någon veckas ålder eller bara någon månad. Då påminns man igen vad denna hemska diagnos kan göra.

Elton känns väldigt stark och han ska bli tonåring, men även vuxen.

Här är den första texten jag läste. (Första diagnosen vi fick på Elton var Infantil spasm och sen Ohtahara syndrome)

Hur vi tänkt fira

För mig är det viktigt att Elton finns här när jag och Tom firar vår kärlek till varandra och blir familjen Lundgren. Så vi kommer att fira oss som familj och Elton med att vi ska gifta oss. Denna dag vill jag ska bli fokus på Elton men även oss. Jag är så glad att denna dag snart kommer, i oktober händer det. Elton är den gladaste kille jag någonsin träffat och tänk att han är vår son. Jag är så stolt!

Gillar

Kommentarer