En tur med Eltons trehjuling

Söndag och snart dags för en ny arbetsvecka. Innan var tanken att jag skulle jobba hemifrån 4 dagar i veckan och 1 dag på vårdcentralen. Nu är dock den planen ändrad igen och jag jobbar bara hemifrån. Så den 12 februari är min sista dag innan jag går på föräldraledighet. Endast 3 veckor kvar på jobbet, känns rätt galet.

Idag tog vi ut Eltons julklapp hans trehjuling från Jollyroom, ni hittar den här! (adlink). För att han skulle kunna sitta stabilt i den så har vi den med en hans GoTo Seat. Han sitter lite bakåtlutat så det ser lite roligt ut men jag tror ändå han sitter rätt bekvämt. Han tyckte det var riktigt roligt att åka iaf och jag är glad att vi hittat ett sätt för honom att med kunna åka som andra barn. Utan hans GoTo Seat hade det varit väldigt svårt eller nästan omöjligt.

Lite längre ner i inlägget tipsar jag om en tävling på min instagram.

För er som är sugna så har jag en tävling på min instagram där jag tävlar ut 3 valfria posters från Barnrumsposters (samarbete). Titta vad fin denna är som vi har hemma med ett så fint budskap. Ni hittar tävlingen inne på min insta: LindaMariaLundgren i

  • Elton

Gillar

Kommentarer