En massa fynd!

Något jag har älskat sedan jag var ca 14 år är att handla på ebay och aliexpress. Jag vet att många är rädda för att handla från dessa sidor för de är rädda att bli lurade, att de är dålig kvalitet samt att det ska vara osäkert att betala på hemsidan. Under alla dessa år som jag handlat från dessa sidor så finns det ingen gång jag minns som jag blivit lurad. Sen är det helt säkert att betala via sidorna med. Ett tips är att betala via paypal.

Något som är viktigt att tänka på är att många kläder är oftast i asiatiska storlekar så man brukar få gå upp någon storlek. Men för att ha koll på detta så är det bara att kolla på deras mått som de skriver ut.

Jag tänkte tipsa om lite olika produkter som jag tycker är snygga, sånt jag vill ha samt är billigt!

Dessa snygga bikinis hittar man från endast ca 70 kr och det är med fri frakt!

Ni hittar de HÄR !

Ovala sminkborstar är extremt trendigt just nu. Jag har själv ett par stycken själv och jag älskar dem. Speciellt den stora jag har och den använder jag för att ta med foundation. Blir inga fula linjer, är så lätt att applicera samt är extremt mjuk.

Ni hittar flera olika storlekar HÄR ! från 11 kr st plus fri frakt.

Väskor finns det i massor och här under är några snygga!

Svart väska (Chanel look a like) 177 kr HÄR ! - Gucci inspirerad väska för endast 190 kr inklusive frakt HÄR !

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
handlar massa söta fina barnkläder på ebay - det är toppen
nouw.com/yasminegill
linneaass
linneaass,
massa fint!!!
nouw.com/linneaass
Louise Persson,
Fin blogg du har - ta gärna en kik in på min och se om det är någonting för dig? Hade en sjuk födelsedagskväll igår som jag får ta konsekvenser för idag! KRAM 😃 <3
www.LouisePerssons.se