En ledig fredag med massa sysslor

Nu är det äntligen fredag och helg, men igår var det inga föreläsningar utan jag var på min praktik på Högsbo sjukhus. Trivs väldigt bra där och skoj att möta patienter, höra deras historier samt höra deras uppskattning av sjuksköterskor och vårdpersonal. Blev nästan lite tårögd igår men lyckades hålla det inne. Det bästa som finns måste vara människor som uppskattar hjälp de får och visar detta. 

Igår mådde jag inte 100% bra så valde därför att ta vilodag, kändes som det var dags för det igen då kroppen i onsdags fick två hårda pass. Så det var bara bra att vila och somna redan vid 18 i soffan om och om igen. Var verkligen helt slut och mådde illa.

Men idag är det en ny dag, ledig från skolan men har massa plugg, ska träna, laga mat, handla (ska ha födelsedagsfirande med kompisar imorgon efter jobbet) samt sen dra till Frölunda för att klippa mig. Känner att det är dags nu och hade turen att få en tid idag 16:45.

Åt frukost runt 9 och sitter nu och pluggar innan det är dags att dra till gymmet. Blir antingen X-fit (NWs crossfit) alt ett benpass med fokus på puls. Vi får se sen iaf!

Dagens frukost blev bananpannkakor samt en proteinshake. Här kan ni se kalorier samt vad jag hade i :)

Gillar

Kommentarer

LovizaPalm
LovizaPalm,
tjena sötnos! har en blogg tävling skulle va kul om du ville va med! va har du att förlora liksom? kram :)
nouw.com/lovizapalm