En jobbig tid

Det har varit tyst här ett tag för mig då det hänt mycket senaste veckan. Det har hänt en sak som gör att jag är rätt nere just nu. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill prata om det eller inte. Jag är glad att jag har familj och vänner och speciellt Tom runt om mig som gör det enklare. Jag får se när jag delar med mig om detta. Men jag hoppas att efter regn kommer solsken.


Till något roligt så hade vi i söndags en babyshower för Dessi. Var mysigt att hänga med hennes tjejkompisar och äta gott samt spela spel. Är alltid roligt när ens bästa vän har trevliga och roliga kompisar så man trivs i sällskapet. Kom dit vid 13 och var hemma cirka 19:30 på kvällen så blev en lång dag men det var behövligt att ha tankarna på annat. Tänk vad mysigt att det inte är så långt kvar tills hon får en liten dotter. Snacka om att man blir bebissugen när man ser alla gravidmagar och när hon kommer ha sin lilla bebis.

Det känns som det kommer vara fullt upp i februari. Vi har väldigt mycket olika besök inom vården för Elton. Sen firar jag och Tom 8 år tillsammans, det är alla hjärtans dag , Elton är snart 1 år fri från kramper och jag fyller år. Alla dessa saker sker inom loppet av 1 vecka. Så mycket att fira och vara glad över.

Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,
Men, hoppas allt går bra med dig ändå! Men härligt att få en liten paus i vardagen med babyshower! Ta hand om dig fina du!! <3
nouw.com/shareegroovin