Eltons nya läkare

Måndag och en ny vecka, även ett besök på habiliteringen för att träffa Eltons nya läkare. Han ska ju inte följas via sjukhuset längre för att vi ska ha våra vårdkontakter mer samlade. Så nu kommer vi ha dietist, logoped, fysioterapeut, läkare, arbetsterapeut, kurator och specialpedagog på habiliteringen. Är många olika kontakter men skönt att ha de samlade på ett och samma ställe.

Dagens besök kändes mest som fokus låg på att de skulle lära känna Elton lite. Eltons läkare skulle skicka en remiss för att göra ett nytt EEG för att se hur det ser ut. Vi har nämligen slutat med en sak till Elton och ska därmed följa upp efter detta. Vi diskuterade även om kosten och Elton fortsätter växa och gå upp i vikt, så det kändes skönt. Han väger nu 11.4 kg

Vi kommer ha uppföljning med läkaren om cirka 3 månader och även ha ett fysiskt besök om cirka 6 månader. Men innan dess blir det flera besök med andra yrkeskategorier.

Igår var jag även med Desirée en sväng till Superhjälten Nils pop-up butik. Det är en butik där all vinst går till för att ge en liten guldkant för barncancerdrabbade barn och deras syskon. Det som finns i butiken är skänkt från olika märken och företag så man kan fynda fina saker till bra priser. Jag fyndade bland annat denna vit topp från Ester Eleonora för 200 kr. Så nöjd! För er som är nyfikna och bor nära Göteborg eller Kungsbacka kolla in superhjalten.nils på instagram.

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Ändå skönt att ha allt samlat kan jag tänka mig, även om det är många att ha kontakt med. Tyckte det var mycket med Lex och hans ögon och operationer och återbesök var och varannan vecka. Å vad bea tips det har jag missat måste kika in instagram
nouw.com/lexochlogan