Eltons leksaker

Innehåller affiliate-länkar

Något som jag alltid tyckt varit svårt är att hitta leksaker som passar för Elton. Speciellt då han inte greppar saker viljemässigt. Vi har dock lyckats hitta en del saker som vi vet att Elton gillar så jag tänkte att jag kunde dela med mig av några saker Elton har som han gillar och även andra tips på saker som passar bebisar eller barn som är efter i utvecklingen.

Elton har en lekbåge på vagnen som han tycker om att sitta och slå på. Den har fina färger och ljud, detta passar perfekt för Elton. Ni hittar en annan lekbåge till vagnen HÄR!

Maracas och bjällror gillar Elton. Han lyckas träna sitt grepp bra med dessa och det blir en orsak verkan funktion. Han lär sig att när han rör armen när han håller i den så låter det. HÄR hittar ni maracas.

Elton älskar sin "musikaliska trädgården" från komikapp. Dock är den slutsåld men han gillar alla slags "pianon" eller blinkande och låtande leksaker. HÄR finns något som skulle uppskattas lika mycket.

Elton älskar att kolla på babblarna. Så denna handdocka är en riktig favorit här hemma. Elton har även små babblarna figurer hemma som han gillar väldigt mycket. Handdockan hittar ni HÄR!

En favorit när vi är på Miniklubben är denna leksak här under. När man trycker på den så flyger kulorna runt. Den både låter och det händer något. Ni hittar den HÄR!

Gillar

Kommentarer