Elton ska bli...

I februari fick vi ett MA och idag var det beräknat datum för förlossning. En dag som denna gör att man tänker lite mer på sitt MA/missfall men jag mår inte dåligt av det. Att jag pratade om det så öppet gjorde att jag kunde bearbeta det bra och snabbt. Jag tänkte även att efter regn kommer solsken. Så idag på den beräknade födelsedagen regnade det och sen kom solen. Då kom även regnbågen fram. Jag försöker se det som ett positivt tecken. För man kallar det ett regnbågsbarn om man blir gravid igen efter ett missfall. Därför valde vi idag att gå ut med de fina nyheterna.


Elton ska bli storebror nästa år om allt går som det ska. Jag är så glad och jag vet att Elton kommer tycka det blir så roligt och mysigt med ett syskon. Jag kommer berätta mer sen men nu vet ni varför jag varit lite frånvarande på sociala medier.

Gillar

Kommentarer

jenniiiee
jenniiiee,
Grattis ❤️ Fick själv ett ma i början av maj, så jag vet vad ni gått igenom. Fruktansvärt. Men man har inget val än att ta sig igenom det, fast jag bävar lite inför november då vi hade bf.
nouw.com/jenniiiee
theoakleaves
theoakleaves,
Åh grattis ❤️
nouw.com/theoakleaves