Det händer så mycket just nu

Det händer så mycket just nu så tankarna är lite överallt. Det är dock mest roliga saker som händer så det är ju tur det. Vissa saker är lite hemligt, men sen vet ni ju att Elton börjar förskolan 17 aug och då ska även Ajax börja på hunddagis. Eltons inskolning är 2 veckor och sen efter det börjar jag jobba. Nu känns det som man kommer få känna hur det är att ha fullt upp. Hund och barn ska lämnas på dagis och förskola, sen är det jobb och sen hämta barn och hund. Den största omställningen kommer vara att behöva ställa klockan och gå upp tidigt. Elton sover vanligast till 07/07:30 och sen kan vi ligga och dra oss/somna om till cirka 08:30. Snacka om att det kommer bli andra bullar sen.

Det ska dock bli skönt att börja jobba, speciellt när man kommit in i det, lärt känna sina nya kollegor och allt sådant. Är nervös för allt man glömt bort inom sitt yrke, samtidigt är jag glad att jag jobbat extra på jouren, då glömmer jag inte allt som sjuksköterska. Nu var det dock ett tag sedan jag jobbade eftersom jag valt att inte jobba under Coronan. Jobbade något pass när det var väldigt nytt men inte mer sedan dess.

Jag och några andra fina människor har fått äran att bli gudmor/gudfar till min bästa kompis dotter Leah. Imorgon ska vi ha dop för henne och snacka om att vädret har tajmat perfekt. Ska bli så mysigt med ett dop i dessa tider. Förra helgen överraskade vi Dessi med god mat som Sofia fixat, för att prata om dopet och att få umgås med Leah.

Vi gjorde även ett nytt EEG på Elton för cirka 2 veckor sedan. Så nu väntar vi på svar, jag hoppas det är förbättrat eller snarare oförändrat sedan sist.

Gillar

Kommentarer