Budgetrenovering av köksluckor

Igår blev vi äntligen klara med vår lilla budgetrenovering av köksluckorna. Innan var luckorna i en grå/blå färg och färgen i sig var det inget fel på. Luckorna däremot var fläckiga och ofräscha och det försvann inte riktigt när man tvättade. De såg rätt så flammiga ut på ytan.

Jag och Tom köpte X antal rullar dekorplast samt nya handtag från Hornbach. Sen var det bara att köra på och börja fästa dekorplasten. Det tar extremt lång tid och man behöver tålamod, men jag tycker det är skoj samt rogivande så det gör inget att det tog sin tid.

Vi funderar dessutom på att byta ut bänkskivorna då detta är något som är hyfsat enkelt samt för ett okej pris. Vi vill även byta kakel då det vi har nu är så fult. Men vi vet inte om vi sparar det tills vi väljer att renovera hela köket. För då blåser vi ut allt. Så detta med dekorplasten är provisoriskt!

Innan vi började fixa luckorna

Under tiden 

Resultatet av budgetrenoveringen

Video på hur man gör!

HÄR är plasten jag köpte från Hornbach

Gillar

Kommentarer

Matildanordh26
Matildanordh26,
Tipstips, det går att måla kaklet om man vill, kan faktiskt bli riktigt bra, om man vill ha dem tex vita eller grå. Vi målade hela vårt badrum mär vi budgetrenoverade också.😃 Skulle nog funka att sätta någon dekorplast på bänkskivorna med om man väldigt gärna vill. Vi gjorde det hemma men hade inte bänkskivor i ek. 👌🏽☺️
nouw.com/matildanordh26