Bröllopsklänningar

Innehåller affiliate-länkar

Nu närmar sig sommaren och våren då många ska gifta sig. Vissa är sådana som planerar och köper sin brudklänning minst ett år innan bröllop. Sen finns det dem som kanske är lite mer spontana och köper en klänning lite närmare sitt bröllop. Det jag tycker är charmigt med giftermål och bröllop är att alla gör det på sitt sätt. Vissa har det i kyrkan, vissa på en strand, någon i sin trädgård eller i rådhuset. Lika många sätt det finns att gifta sig på så finns det stilar på klänningar.

Det finns dem som vill lägga mycket pengar på sin klänning och sedan finns det dem som vill ha det lite billigare. Så jag tänkte tipsa om lite blandade klänningar i olika priser här. Jag längtar tills det är dags för mig att börja leta klänning. Jag tror dock jag är den enklare varianten och gärna vill ha något lite bohemiskt. Min dröm har varit att gifta mig på en strand utomlands.

Jag och Tom är förlovade men vi har inte planerat än när vi ska gifta oss. Men det håller mig inte borta från att kolla både ringar och klänningar. För hallå jag är ju en tjej och då är det inte konstigt att kolla på det haha!

Tycker ni om att kolla på brudklänningar?

Klänningen över hittar ni HÄR!

Klänningen över hittar ni HÄR!

En kortare klänning. Den hittar ni HÄR!

Klänningen över med volanger hittar ni HÄR!

Klänning över med slits hittar ni HÄR!

Klänningen över hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

Ihg
Ihg,
Klänningen med volanger 😍😍
nouw.com/ihg
Lexochlogan
Lexochlogan,
Massa fina, skall fota två bröllop i år och hoppas det kanske blir fler, trots Corona och allt. Hoppas inte de skrämmer för många utan snarare att man efter hysterin kommer inse vad som verkligen betyder något
nouw.com/lexochlogan
rosachica
rosachica,
Mysigt 😍 ja men precis. Drömmen hade varit att godta sig snart.
nouw.com/rosachica
JoannaO
JoannaO,
Älskar lite vintage på bröllopsklänningar, så snyggt! Håller med om att charmen ligger i att alla gör det på sitt sätt.
nouw.com/joannao