Bilder på gravstenar får mig att må dåligt

Jag försöker verkligen vara stark men periodvis är det tuffare. Vi har vår vardag med Elton och dagarna flyter på. Även om han är sjuk så känns han stark. Att han skulle gå bort finns inte ens på kartan. Men sen kommer påminnelserna då och då om andra barn med samma diagnos. Vi är med i en grupp på Facebook med föräldrar som har barn med samma diagnos runt om i världen. Det är en intressant grupp att vara med i då man kan få lite hjälp om funderingar osv där. Det jobbiga är dock när bilder på gravstenar kommer upp, eller barn som mår lite sämre och ligger inne på sjukhus. Det gör ont i min mage att se detta. Funderingarna blir många, hur ser Eltons framtid ut?! barnen som gick bort när de var kanske 14 månader eller 3 år. Var de lika starka som Elton i samma ålder som honom eller har de alltid varit lite "svagare". Jag vet att man inte ska jämföra men när man får höra om historier osv så är det ju klart man börjar tänka.

Jag kan inte se det framför mig att Elton går bort. Jag hoppas och tror verkligen han är stark men ibland undrar jag om jag lever i en förnekelse om att det skulle hända just vårat barn.

Då hela hans sjukdom är en stor ovisshet får vi leva för dagen och njuta VARJE DAG av hans underbara leende. Det är så fantastiskt att se på honom när man vaknar upp. Bara att säga godmorgon får honom att le stort.

(Hahah vissa bilder är Elton inte sig lik på)

Detta blev ett lite deppigt inlägg men ville bara skriva av mig lite kort om mina tankar. För ibland kommer de små dipparna men till störst del är jag positiv och vet att Elton är stark. I vintras när vi fick Eltons diagnos och de första veckorna så grät man varje dag. Nu minns jag inte senast jag grät vilket är skönt och man har lärt sig leva med detta.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fy vilken oro att leva i men ni är så fantastiska & ta dag för dag & njut av varandra fullt ut ❣️Styrkekram
nouw.com/emmaakarlegrund
theoakleaves
theoakleaves,
Usch 😟 Kan inte förstå vilken ovisshet det måste vara att leva med tankarna "om nåt skulle hända".
Kram ♥
Ta hand om er
nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@