Beviljat Stipendium

Vilken go känsla jag har i kroppen nu även om jag känner mig extremt trött. I morse träffade jag Sara för träning och vi stod 60 min på trapp/steppmaskinen. Fasiken vad svettig man var efter! Men känslan var skön då jag varit förkyld och inte tränat sedan förra måndagen. Var perfekt att blanda nytta med nöje, även om det var rätt flåsigt att snacka haha.

Ett tips för den som gillar Nocco så har Hemköp 2 för 25 kr (plus pant) denna veckan om man har bonuskort. Annars kostar de 22 kr plus pant styck. Så är ett riktigt kap!

Nu till rubriken av inlägget! Har suttit och väntat och väntar egentligen fortfarande på ett mail ang ett av de två stipendierna jag har sökt. Men loggade in på ena sidan och g att mitt stipendium hat blivit beviljat. Perfekt nu vid lägenhetsköpet. 

Något man inte får missa som student är att söka olika stipendium. Det finns riktigt goa pengar att få lätt! Och de två jag har sökt var inget man behövde skriva ett långt brev. Utan man fyllde i lite papper och skicka in. Så läser du på högskolan så sök på google efter olika stipendier som finns att söka som är relevanta för dig. 

Gillar

Kommentarer

linneaass
linneaass,
åh så roligt!!
nouw.com/linneaass