Besök hos fysioterapeuten

Igår hade jag äntligen ett besök på Rehab med en fysioterapeut. Jag började känna mycket i augusti med foglossning eller någon slags smärta. Sen blev det bättre men nu senaste 1.5 veckan har jag haft riktigt ont. Har ont både när jag går, står och sitter. Det är verkligen inte kul att ha sådan smärta och det är svårt att hitta ett "läge" som gör smärtan mindre märkbar.


I tisdags sprang jag ner till apoteket under jobbet och köpte en vetekudde för att få lite värme. Det hjälpte lite men värmen försvann så fort. Igår när jag var hos fysioterapeuten så beställde hon en TENS-apparat som jag ska få testa mot smärtan. Så jag fick ett återbesök nästa vecka så vi kan testa denna samt gå igenom lite övningar så jag kan göra lite hemmaträning. Hoppas det kommer bli bättre för denna smärtan är inte rolig.

Idag har jag varit ledig så jag och Elton åkte in till Polisen för att utföra nytt ID-kort till mig så jag äntligen har bytt efternamn. Sen blev det att köpa en sak i stan och sallad innan jag åkte hem till Dessi för att hänga en stund med barnen och äta lunch.

Var så mysigt att se när Matheo lekte med Elton. Han var så snäll och försiktig.

När vi var på passcentralen träffade vi även på Eltons gamla läkare från neurologmottagningen på sjukhuset. Var roligt att träffa henne då vi inte längre följs där och vi tyckte om henne så mycket.

Gillar

Kommentarer