Året då vi blir 4!

Gott nytt år och hoppas ni haft en fin nyårsafton. Vi var hemma och Toms föräldrar kom hit på middag. Så det var lugnt och skönt. Vi har tagit det lugnt de senaste åren på nyår. Minns inte senast vi var på "hemmafest" på nyår. Det var alltid roligt när man var yngre men nu känns det som man bara vill vara med familjen.

Jag hoppas och tror detta året kommer bli väldigt bra. Trots att 2020 blev väldigt annorlunda på grund av viruset. 2020 bjöd på Graviditet, Elton började förskolan och vi gifte oss. Det var de 3 bästa sakerna med året men sen var självklart mycket mer bra.

2021 är året då vi blir 4 (5 st med Ajax) och det ska bli så mysigt. Jag hoppas allt går bra med vaccin för Covid så samhället blir mer öppet igen. Jag som hoppades på att få leva mammalivet lite annorlunda denna gång. Med Elton spenderades mycket tid på sjukhuset och olika besök. Jag gick inte på öppna förskolan, umgicks inte med så många andra mammor. Jag som nu hade längtat till att gå på babysim, öppna förskolan och kanske gå med i någon mammagrupp. Men som sagt så tror jag mycket kommer ändras under året och gå mot det bättre. Fast det bästa är ju självklart att man kan vara med familjen. Så de som fått barn 2020 har fått känna lite hur det känns att leva med ett barn som föds sjuk och där man första månaderna i barnets liv får isolera sig. Något som var vår vardag med Elton blev de flesta andra föräldrars vardag detta år.

Bjuder på lite bilder från när Elton satt i sin nya hoppestol igår.

Gillar

Kommentarer

juliaross0
juliaross0,

Gott nytt år! Gud så fin han är❤️

nouw.com/juliaross0