Äntligen har vi köpt en...

Innehåller affiliate-länkar

Idag var vi äntligen iväg på vårt första äventyr denna vecka. Och med äventyr menar jag bara att jag och Elton åkte med Tom när vi skulle köpa något vi tänkt på länge. Jag och Elton satt kvar i bilen hela tiden men det var faktiskt skönt att komma bort lite. Jag har känt mig lite nere de senaste dagarna, och ni som följer mig på instagram har sett det. Jag har varit så känslig så jag till och med började gråta när jag gick förbi en förskola då jag såg massa barn springa runt och sjunga. Det är tufft när man vet att Elton inte kommer göra det på samma sätt som alla andra barn. Men jag vet ju självklart att han kommer göra det fast på sitt sätt.

Då jag känt mig lite nere så fick jag en present av Tom. En gul och somrig väska från Rebecca Minkoff. Jag har 2 väskor från de märket sedan innan som jag fått av Tom. Tycker det är så fina väskor, och denna tyckte jag hade så härlig färg. Tom är så snäll!

Min föräldrar cyklade förbi oss snabbt förut för att lämna en påse med lite presenter. Elton fick bland annat två par skor från märket Toms i en påskpresent. De var så söta! Jag hade även beställt hem ett par sandaler som vi hämtade ut på posten förut. Och vet ni vad det bästa är som vi köpte idag?! Det är en Dyson v11, vi bor ju på 3 våningar så kommer bli så bra med en sladdlös dammsugare. Äntligen har vi köpte en då vi pratat om det så länge. Har hört så bra om den! Kan uppdatera senare om vad jag tyckte om den.

Skorna längst till höger hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men vilka bra köp!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
rosachica
rosachica,
bimh,
Så fin han är och söta skor.
rosachica
rosachica,
Tack 😀😍
nouw.com/rosachica
Lexochlogan
Lexochlogan,
men så fina skor, känner inte till märket men gillade verkligen skorna 🥰 din väska var ju magiskt fin
nouw.com/lexochlogan
rosachica
rosachica,
Ja riktigt söta skor 😍 och tack!
nouw.com/rosachica
FruZ
FruZ,
Väldigt fin och vårig/ somrig färg på väskan 🤩🤩
nouw.com/fruz