Äntligen beställt massa leksaker till Elton

Äntligen har vi lagt vår beställning från Komikapp. I december fick Elton en julgåva från företaget Alelion där vi fick ett presentkort hos Komikapp. Vi funderade mycket i början vad vi skulle köpa, men sen hamnade allt på is och jag glömde av det. Igår tog vi dock äntligen tag i att beställa sakerna. En gunga har stått på önskelistan så den var ett självklart val då Elton älskar att gunga. Så nu kommer han få en egen i trädgården. Så underbart!

Jag har varit väldigt nyfiken på deras leksaker med kontaktstyrning. Så vi beställde en knapp och två olika leksaker, en såpbubbelmaskin med kontaktstyrning och en pingvinbana. Med kontaktstyrning kan Elton själv enkelt sätta på och stänga av leksakerna. Wow vad jag längtar!

Detta är inget samarbete med varken Alelion eller Komikapp så ni vet det. Det är bara ett företag med människor med ett stort hjärta som ger oss möjligheten att köpa saker från en butik med saker som är anpassade till Elton. Vi har massa saker från Komikapp och vi är väldigt nöjda. En favorit Elton har är hans "musikaliska trädgård" som spelar musik. Han slår på den rätt mycket och den håller verkligen. (Den som är på bilden längre ner)

Här är lite av de vi beställde, var några saker till.

  • Elton

Gillar

Kommentarer