Ändrade planer med jobbet

Under förra veckan var några kollegor sjuka och de testade sig för covid och några var positiva. Jag hade efter helgen lite oklara symtom som man inte kunde veta om jag med blivit smittad eller om det var gravidrelaterat. Så i måndags fick jag jobba hemma samt ta ett test, och därmed fick jag jobba hemma igår med för att invänta svaret. Som tur var jag negativ!

Idag kunde jag därmed gå till jobbet. Tanken har varit att jag skulle börja jobba hemifrån från den 1 februari men nu har vi ändrat planerna lite då jag ska minska risken av att bli smittad. Så jag kommer jobba hemifrån 4 dagar i veckan och 1 eftermiddag i veckan på vårdcentralen. Det känns lite konstigt men samtidigt skönt att slippa ta sig till jobbet. Att bara byta om på jobbet för mig är jobbigt och tar lång tid.

Nu har kvällen spenderats med att lyckas få mitt SITHS-kort att fungera hemifrån. Efter lite googling och lite nedladdningar så funkar det äntligen så jag har bra tillgång till olika program/sidor hemifrån.

Bjuder på lite bilder från helgen när vi var ute och njöt av snön. Elton fick åka pulka med alla andra barnen i pulkabacken.

Gillar

Kommentarer