Allergiutredning och renovering

Idag är Toms sista dag på semestern. Det har tyvärr inte varit någon vidare bra väder senaste tiden, så har tyvärr inte blivit att åka och bada osv som man hade hoppats på. Vi har mest tagit det lugnt här hemma. Blivit besök hos veterinären med Ajax då han i perioder slickar/tuggar på tassarna. Så nu ska han göra en allergiutredning och vi kommer börja med att han går på en "strikt diet" under 8 veckor för att se om det är födoämnesallergi. Jag hoppas vi hittar problemet snart.

Vi har även installerat två värmepumpar i huset. Blir så varmt på övervåningen på sommaren så kommer vara dröm att kunna kyla ner med. Sen känns det som värmepumpar alltid är bra att ha och kommer öka värdet på huset. Är alltid bra att renovera lite i huset.

Nu när Tom kommer tillbaka till jobbet så ska jag försöka få in en vardag och komma in i rutiner. Är ju inte heller långt kvar tills Elton börjar förskolan och Ajax på hunddagis. Måste därför fixa massa saker inför deras start. Speciellt till Elton, ska köpa lite kläder/skor, namna kläder osv. Kan dela med mig om hur listan ser ut för Eltons förskola med saker som behövs i ett annat inlägg. Men den 17 aug är det dags!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Alltså hur söt är inte han då??🥰
nouw.com/evelinajosefines