25 år!

Innehåller affiliate-länkar

Idag fyller min fina vän Desirée 25 år. Så igår var vi ute ett gäng och åt middag och avslutade med dans. Var verkligen trevligt och roligt när flera mammor och pappor är ute. Som Dessi säger så är barnlediga föräldrar riktigt farliga haha. Inatt sov Elton och Ajax hos mina föräldrar så man saknade dem väldigt mycket. Jag tycker dock det är viktigt att man får sin egentid och får ha roligt tillsammans. Älskar att ha roligt med vänner och samtidigt ha med sin andra halva.

En mindre rolig sak som hände var att Desirée hade fått ett presentkort av oss och då många hade gått ihop på det så var det rätt mycket pengar laddat på det. Och någon jäkel snodde detta från hennes presentpåse. För där vi åt middag blev till nattklubb så främmande människor började sitta vid vårt bord. Så någon idiot snodde hennes presentkort!! Men som tur är så lyckades de lösa de med kvitto osv och en grym medarbetare på affären där det var köpt. Så som tur var fick hon tillbaka det!

Tänkte även komma med ett litet tips! Förra veckan när jag var i stan så var jag på jakt efter en CC cream. Har aldrig testat det tidigare men hört positivt om det. För ibland vill man ha något i ansiktet som jämnar ut men som inte är lika täckande som foundation. Jag var med Fanny och hon tipsade om lumene cc cream . Hon har den samt har hört mycket bra om just det märket. Så blev att köpa den, jag kan säga att jag är riktigt nöjd. Den lägger sig bra på huden och det känns inte att man har smink i ansiktet.

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
vilka härliga bilder 😃nouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@