100% av graviditeten

Igår hade vi beräknad födsel och 100% av graviditeten har passerat. Men ingen bebis valde att kika ut igår. Istället blev det 2 timmar i skogen för att plocka svamp. Tänkte att allt hukande kanske gjorde att han ville komma ut, men icke sa nicke.

Så idag är vi inne i vecka 41 (40+0) och har då gått över 1 dag. Räknar med det kommer bli många dagar till. Jag älskar när folk får gissa när de tror han kommer. Är väldigt jämt bland alla röster men är flest som röstat tis-lör denna vecka. Så vi får se när han dyker ut. Gissa ni gärna med i kommentarsfältet när ni tror han kommer.

Jag har även idag anmält mig till en studie som jag nämnt innan om igångsättning i vecka 41 + 0-2. Dvs 1 vecka tidigare än vanlig igångsättning. Så om han inte kommit innan nästa måndag så har jag ett boka besök till Östra för att lottas om jag blir igångsatt nästa vecka eller veckan efter. Men min högsta önskan är att han kommer ut innan dess och att allt startar av sig självt.

Vi hittade rätt mycket trattkantareller igår så blev en god soppa till middag.

Ser ut som jag ska spricka och ursäkta stöket bakom. Hade precis kliat mig på magen så ser ut som man fått bristningar på magen. Ska bli intressant och se när graviditeten är över hur kroppen blir.

Gillar

Kommentarer