​Vi har sett filmen ''Harold and Maude'' i skolan från 1971 som är regisserad av Hal Ashby.

I början var filmen väldigt konstig och man förstod inte riktigt vad Harold höll på med. Filmen blir allt bättre ju längre in i den man kommer. Det här var inte en film som jag själv hade valt att se eftersom den är såpass gammal och jag skulle antagligen dömt hunden efter håren så att säga. 

Överlag var filmen väldigt speciell och rolig, enligt mig var den bra hela filmen igenom. Musiken i filmen var bra och skådespelarna var perfekta för rollerna.

Filmen får betyget 5/5 i betyg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Spirited away - Sen to Chihiro no kamikakushi. Regissör: Hayao Miyazaki.
Vi har sett den japanska filmen Spirited away som handlar flickan Chihiro och hennes familj. 
Själv trodde jag inte att jag skulle tycka om filmen så värst mycket eftersom jag aldrig trott att jag skulle gilla denna typen av film. Beroende på det har jag aldrig kollat på en film inom samma genre. Jag blev faktiskt väldigt överraskad då filmen enligt mig var väldigt bra. 
Den var rätt konstig samt intressant på ett sätt då väldigt oväntade saker hände i snabb följd. De skulle flytta, de åt mat, hennes föräldrar blev till grisar och hon fick jobb på ett badhus för japanska gudar. Visst låter det lite förvirrande?
Det var i alla fall väldigt lätt att hänga med i filmen och jag ger den 4/5 i betyg.

Likes

Comments

Jag har läst boken Tankeläsaren som är första boken i serien De utvalda av Kristin Cashore.
Jag tycker att boken var väldigt bra. Det är verkligen min typ av bok, jag kunde inte sluta läsa och det slutade med att jag till slut läste igenom hela serien som över lag var väldigt bra men det jag upp i framtida inlägg. Jag kan verkligen rekommendera boken till alla som tycker om lite fantasy och äventyr!

Likes

Comments

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-7rum-ostermalm-stockholms-kommun-strandvagen-33-7543196
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-6rum-ostermalm-stockholms-kommun-valhallavagen-129-8001675


Jag skulle uppskatta upp vi startade en insamling till en viss fattig stundent nämligen...mig själv.

Jag har hittat min drömlägenhet och behöver hjälp. För tillfället bor jag bor jag i en kartong i en gränd bakom en pizzeria. Jag har inga pengar till mat, jag plågas ständigt av lukten av pizzan utan möjlighet för att kunna köpa en slice till kvällsmat. På nätterna sover jag med kartongen som skydd och en gammal tidning som täcke. Varje natt vånads jag. De rabiessmittade råttorna i området kommer ständigt och stjäl de få pantflaskor jag lyckats samla ihop under dagen. Snälla hjälp.

​Swisha: 0738527414 för att hjälpa.

Likes

Comments

Tjenna! Det är jag som är Hannah med h, jag är 17 år och går på bäckängsgymnasiet och läser humanist med inriktning Language Studies. Det här inlägget är tillägnat Staffan

Likes

Comments