Se video ved at klikke på linket:

https://www.youtube.com/watch?v=mg0K7nKR-Jo

Hej alle sammen og velkommen tilbage på kanalen / bloggen. Jeg håber at i har kunne lide denne meget anderledes, og muligvis også lidt provokerende video - med provokerende mener jeg, at hvis man har den modsatte holdning, så er jeg nok pisse irriterende at høre på, men en ting der går mig så sindssygt meget på, det er racisme, og had til det "fremmede". Jeg ved godt at jeg hopper med på toget, og næsten også synker ned på deres niveau, men jeg kommer bare til at fryde mig så groft når der står en mand og taler for ikke blot de mænd der er derinde, men alle andre muslimer. Og ja, jeg bliver mega hånende overfor Paul Højlund og Martin Henriksen, men jeg kan ikke holde deres holdninger ud - jeg er normalt meget tolerant overfor andres holdninger, også selv om min er i en helt anden boldgade, jeg lytter og prøver så vidt muligt at forstå, men racisme og en så fastslået holdning om alle muslimer eller en hel anden religion, pisser mig simpelthen så groft af. Jeg ved godt at man skal være forsigtig med, at bruge ordet ’racisme’ eller ’racist’, men i min optik er det racistisk at beskylde alle der tror på Islam, for at være dårlige mennesker, eller det der er værre. Jeg kan ikke holde det ud, og der er tidspunkter hvor nok bare bliver nok, og sådan fik jeg det med denne video - jeg vidste godt at jeg ville bliver en anelse anspændt, men jeg tænkte ikke at jeg ville blive så rasende, for det blev jeg virkelig, og jeg kan mærke vreden komme krybene igen, når jeg sidder og skriver det her, det gør mig vred, men mest af alt gør det mig ked af det. Det sårer mig, at der er mennesker i dette land der har så meget indflydelse på vores samfund, der har det sådan her. Jeg synes at pressen burde ændre noget. Hvis der er en der en mand der har stjålet en pølse i netto, hvorfor skal det så pointeres at han er muslim? Det gør ikke hans handling ok, men hvis det er en ”helt almindelig dansker”, så er det bare en mand der har stjålet. Den danske presse hjernevasker os, og nogle er nødt til at sige fra, og det gør jeg så nu. Det er et stort problem, og jeg håber en dag at vi kan få det løst – vi skal bruge hver dag på at løse det, ligegyldig hvilken alder du har, og ligegyldig hvad du tror på. Alle mennesker er velkomne her, hvis de vil arbejde for at gøre vores land bedre Hvis du føler dig dansk, så er du dansk – lige meget hvad en politiker siger, lige meget hvilken hudfarve du har, og mest af alt hvilken religion du har.

- wallah wallah og amen.

LUFTKRAMMER FRA ROSA <333

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

 Her til morgen, sad jeg i min seng,med min computer på skødet.

Jeg loggede på Facebook, og scrollede lidt op og ned påmin startside. Jeg ser så en kvinde, der har skrevet noget med Danskhed - jeg læser hendes opslag, griner lidt for mig selv, og tænker - hold nu kæft med alt jeres danskheds pis. Undskyld mit sprog, men fuck hvor gør det mig vred at læse. Jeg slår det hen, jeg tænker at det ikke nytter noget, at skrive noget på hendes opslag, da jeg ikke kan gøre noget ved hendes holdning - jeg spiller sålidt Tetris, og snakker med min familie om en familie fødselsdag vi skal holdesnart. Jeg går ud af Tetris og scroller lidt igen, da jeg ser endnu en artikel.

“Lørdag uddelte Danskernes Parti såkaldt asylspray iHaderslev.”

Min hage sad i gulvet. Jeg er fuldstændig mundlam overfolks tilgang til livet i Danmark. Jeg er godt klar over at det er langt fra alles holdning, og gudskelov for det. Jeg kan næsten ikke være i min krop af ren vrede. Det gør mig så, så sur at der er nogen der oppe i deres tydeligvis,MEGET forskruede hjerner, kan finde på at lave sådan noget. Vi er forhelvede bare mennesker alle sammen, det er folk der kommer hertil, fordi deres hjem og familier bliver bombet, og dræbt. De kommer hertil for at give deres børn,mænd, koner, mødre, fædre mm. et sundt, og SIKKERT liv. Men hvordan fanden skal de få det, når der er sådan nogle modbydelige mennesker i vores land.

Jeg er skuffet. Virkelig virkelig skuffet over at der er mennesker, der har så store had til det “fremmede”, der bare gerne vil have det vi taget for givet hver dag - et liv, frihed, mad, uddanelse og sikkerhed.

Hvis vi nu i bare 2 min. prøver at vende situationen om.

Vi er danskere, vores land bliver bombet, og vi er ikkelængere i sikkerhed her. Vi søger til Syrien, for de er et stærkt land og derer sikkert. Nogle i Syrien synes godt vi må være der, og tager pænt imod os, ogandre fra Syrien, de synes bare at vi skal sendes hjem igen. Vi nasser jo påderes land, vi gider ikke arbejde, og vi er alle voldtægtsmænd og tyve. Der eren lille gruppe mennesker der så kommer op med denne idé, at lave nogle flaskermed spray i, og skriver så “Asyl spray”. Hvordan ville vi have det? Ikke særligfedt vel? nej.

Come on, Danmark!!

Forhelvede mand, vi er sku da nødt til at gøre nogetved de her, racistiske, pessimistiske lorte holdninger.

Vi har allerede partier i Danmark der hader alle andre end danskere, vi har virkelig ikke brug for flere.

Det gør bogstaveligtalt ondt i mit hjerte, at læse sådan nogle artikler, og jeg håber så meget at vi en dag får disse holdninger til at forsvinde.

Der var en kvinde der skrev på hende den førstes opslag, det hun skrev var som at hive ordene ud af munden på mig:

“Danskhed danskhed danskhed - hold nu op med det vrøvl!

Vi kan være danskere og medborgere på mange måder -blot vi lever efter landets love og vælger at være danske statsborgere. Vi harmasser af udfordringer med at skabe sammenhængskraft mellem gamle og nyedanskere, men hold dog op med den uendelige snak om danskhed. Wallah Wallah<3”

Et surt opstød i dag, men hold kæft hvor er det vigtigtat det her bliver taget op.

Vi ses snart igen

LUFTKRAMMER

- Rosa Amalie

Likes

Comments

 Jeg starter jo i skole igen efter sommerferien - Selvom at min skole gik på sommerferie i dag begynder nerverne allerede at kommekrybene. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage i min skole, da jeg savner min klasse og mine lærere - og selvfølgelig at leve et normalt liv, hvilket er svært når maner sygemeldt.

Jeg erbekymret fordi at det bliver meget seriøst i skolen nu og, atstress og pres er det jeg har det sværeste ved at tolererer,men nemt får. Du har skulle tage skolen seriøst alle år duhar gået der, men det er først de sidst de sidste parår der sådan virkelig virkelig gælder, og man kan godtblive sindssygt stresset over hvordan man kommer igennem dem - det var jeg ihvert fald. Derfor har jeg samlet lidt ideér til, at hvis du også er virkeligdårlig til at blive det mindste stresset, og skal op i et klassetrinder er lidt mere seriøst end du er vant til at du måske kankomme igennem det på en måde hvor du kan nyde at gå i skole, og at det ikkebare er en ting du skal. Selvom at jeg ikke selv altid har væretlige glad for skolen, men det havde nok også noget at gøre medat jeg fik det dårligt af at være der, ikke så megetat det er kedeligt.

No. 1: Find enmotivation for at gide, at gå i skole 

No. 2: Hvis duer negativ omkring alt der foregår derovre, så bliverder heller ikke bedre. Du er nød til at se påtingene og dit liv mere positivt. (Den jeg skal bruge aller mest)

No. 3: Så længe duikke har styr på dig selv, så har du heller ikke styr på ditliv - Som blandt andet er din skole.

No. 4: Gør nogetgodt om morgnen, spis noget god mad, stå op i god tid og hygrundt. Hvis du får en dårlig start på morgnen er det svært at få en goddag i skolen.

No. 5: Selvomat det er virkelig svært, så hold dit hovede koldt.Ik’ lad dig slå ud af en prøve eller opgave, hvis det er nogetsom du har svært ved så er der altid hjælp athente et sted. Easier said than done, det er jeg godt klar over.

No. 6: Det ervirkelig vigtigt at du tager det seriøst. Jeg har da også siddetog snakket i timerne og hoppet over hvor gæret er lavest, men det erogså en af de ting jeg skal arbejde aller mest på.

Jeg kunne ikke se hvorfor det var at vi skulle have Tysk når jegalligevel ikke kommer til at bruge det til noget i min fremtid - men selvom atdet langtfra er mit yndlings fag så er jeg nødt tilat respektere at der står en lærer der har forberedtundervisning til mig, selvom jeg måske synes at det erkedeligt. Jeg harvirkelig tænkt migat følge noget mere med det herår. Jeg har været lidt slap de sidste par år og skolen har ligesom bare været et sted jeg var nødt til at komme i. Men så længe atdin holdning er sådan, så lærer duikke noget, og der er ikke grund til at tænke sådan - for ligemeget hvad end vi alle siger, så er folkeskolen nogle af de vigtigste år i vores liv.- KÆMPELUFTKRAMMER

 

Likes

Comments

Velkommen til min blog, og mit indblik af dagligdagenskaos Jeg er en pige fra København der bruger alt for meget tid på at surferundt på nettet, sukke efter alt for dyre tasker og sko, og så spenderer jegdet meste af min tid hjemme sammen med min familie og min bedste veninde Catja,da mit overskud ikke står til mere. Det kommer vi ind på længere nede ...

Jeg er13 år gammel. Jeg har de seneste 2 år haft en brændende passion for fashion ogmakeup. Jeg har fulgt og følger alverdens bloggere og youtube guru'er. Det hari lang tid været en drøm for mig at have min egen blog, men jeg har med viljeventet, da jeg mener, at børn på 10-11 år ikke skal filme makeup videoer ellerhave en blog - no offense. Jeghar meget på hjertet og jeg elsker at diskutere politik, og stå op for hvad jegmener. Nogle vil kalde det at være rapkæftet, jeg kalder det at have en mening.Mange mennesker bryder sig ikke om folk der er "rapkæftede", men sålænge at man kan sige tingene på en god måde, så synes jeg egentlig at det fint.

Jeg gårikke i skole, da jeg oven over nævnte, at jeg ikke har særlig meget overskud.Jeg har sygdommen Graves Disease - den er ikke decideret farlig, hvis man er ibehandling, som jeg er. Men jeg kan godt få det rigtig dårligt og det har jegdet lige nu. Jeg kan slet ikke overskue larm og hvad er der på en skole? Der erlarm. Jeg bliver derfor hjemmeundervist 6 timer om ugen. Jeg skal være hjemmeindtil efter sommerferien og jeg glæder mig SÅ meget til at komme tilbage iskolen. En sætning jeg aldrig havde regnet med skulle komme ud af min mund.

Jegtager til USA med min "second family" i morgen. De består af mine forældres rigtig gode venner, deresbørn er som søskende for mig, og deres yngste Oli er min bedste ven. Vi skaltil ‘East Coast’ i 18 dage, og jeg glæder mig SÅ meget. Så kan jeg muligvisglemme min sygdom og alle mine bekymringer og bare holde ferie og nyde varmen.Jeg har tænkt mig at lave en 'Travel vlog' da jeg personligt synes, at det erde fedeste videoer. Men jeg er ikke helt sikker på om, at jeg lægger den op. 

Jeg erjo som sagt hjemme / USA, og har derfor rigtig meget tid, og det er også iforbindelse med det, at jeg starter min blog. Jeg er tit glad, men jeg har ogsådage hvor der hænger en sky over mit hoved. Det tænker jeg alle har engangimellem. Nogen af symptomer er at mit humør skifter rigtig meget, jeg har sværtved at sove, jeg får det sindssygt varmt og har derfor en tendens til at skyllemine hænder under iskoldt vand og jeg ryster tit rigtig meget. Derfor kan detgodt være lidt svært altid at holde hovedet højt for tingene er ikke nemme iøjeblikket og de fleste forstår det ikke.

Det eralt for i dag - jeg håber at I vil følge med og måske hente lidt inspirationfra mig. -LUFTKRAMMER

 

Likes

Comments