Hej Alla dom läser

Idag har jag haft det ganska tungt, jag känner mig så ensam i alt, jag vaknar upp tänker att den här dagen ska bli bra (gjort det i längre tid nu) Men nej dagarna är inte så bra för att jag är ensam även bland mina kompisar så känner jag mig ensam typ osynlig fast jag inte är det.

jag kan skämta med mina vänner och göra det vi killar gör men lika förbannad känner jag mig ensam på kvällarna, Tror nog ingen kan fatta eller kan hända jag har fel.Jag har ingen att komma hem till, Ingen att krama om och visa att jag bryr mig och att dela hur min dag har varit.

Jag sitter med en stor klump i halsen värje kväll och undrar kommer detta vända? Jag hoppas det för jag vet inte hur mycket mer jag klarar av :(

Snälla någon se mig för den jag är och ta mig för den jag är, Jag har så mycket att ge av godhet av trygghet och mig själv.

SNÄLLA låt mig få en anledning att vakna upp och känna mig behövd, Älskad och alt vad det medföljer.
Till alla där ute: Ta hand om varandra som det vore eran sista dag VISA varandra vad NI tycker och känner för varandra.

Tack för att ni tog er tid att läsa Detta Massa kärlek til er

Likes

Comments

Då sitter an här vaken kväll nummer två, jag har inte bloggat innan alls, Men igår träffade jag någon som bloggar rätt mycket om saker i sitt liv och utanför :)

Hon är rätt duktig på vad hon gör i sina saker och själv om hon inte märker det själv är hon en posetiv person med massa bra innom sig, jag känner bara denna personen ytligt än så länge men man vill ju lära personen bättre att känna med :)
själv så mår jag nog rätt okej om dagen men detta med dårlig sömn stör mig lite, men har man sällskap på FB funkar det rätt okej måste jag säga (iallafall för stunden)

jag vet inte vad jag ska skriva här i nuläget men det kommer nog komma en hel del framöver

Och till dig soom sitter och inte kan sova i blosten TACK för att du låter mig lära känna dig och ser fram emot vad som kommer näst :)

Likes

Comments