​Vi skulle ta bilder utifrån tre olika teman. Teman var Gult, Ensamhet och Parkbänk.

På den översta bilden har jag fått med parkbänk, men även gult i bakgrunden. Den här bilden gillar jag minst eftersom att den ser så amatörig och ogenomtänkt ut. 

På den svartvita bilden har jag satt ut Gabriella som min modell och placerade henne mer åt sidan än i centrum eftersom att jag tycker ensamhet har mycket tomrum. Jag önskar att jag hade tagit bilden så att det inte blev ett klipp precis vid det ena fönstret utan att alla fönster hade varit med för att skapa bättre symmetri.

På den sista bilden var fokuset gult. Jag valde att ta bild på en gul mur, med ett hus i bakgrunden.

Jag tror att bilden kunde blivit bättre ifall jag tänkte mer när jag tog dom samt använde mig av en riktig kamera eftersom att bilderna är tagna med min telefon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Sara skulle göra två bilder för Rätt och Fel. Vi valde att göra en polis och en tjuv.

Polisen tecknade jag och tjuven gjorde Sara. Jag har inte bilden av tjuven som Sara gjorde eftersom att den inte satt uppe. Tanken var att polisen skulle vara fel och tjuven skulle vara rätt eftersom att det isåfall skulle bli en annan kontrast än vad man vanligtvis ser. Jag är inte nöjd med bilden eftersom att jag tycker att den ser lite slarvigt gjord ut, jag tror också att det skulle bli bättre ifall jag använde en annan teknik eftersom att jag är bättre med andra metoder. Däremot är det också bra att utmana sig själv.

Likes

Comments

Uppgiften var att skugga en frukt.

Jag valde att skugga ett äpple. Jag är inte nöjd med resultatet på denna bilden eftersom att äpplet ser buckligt ut och skuggan blev alldeles för stor.

Likes

Comments

​Uppgiften var att göra ett collage med endast två pappersark, ett svart och ett vitt. 

Jag valde att göra en bild av havet eftersom att jag har stor respekt för havet. Jag valde också att lägga till en segelbåt för att förtydliga att det är hav.

Likes

Comments