UUTTA ILMETTÄ KOTIIN + YHTEISTYÖ: POSTER STORE

* postaus toteutettu yhteistyössä Poster Storen kanssa ja postaus sisältää mainoslinkkejä sekä alekoodin

Linkki Poster Storeen: https://posterstore.fi/

Moikka!

Tässä postauksessa näytän teille kotimme uudet hankinnat ja kauan odotetut taulut! Puhuinkin uusien juttujen hankinnasta meidän koti -postauksessa ja siellä on koko asunto esiteltynä, jos loputkin huoneet kiinnostaa. Tämän postauksen tarkoitus on näyttää kotimme uudet hankinnat. 😊 Sain ihanan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Poster Storen kanssa ja kaikki postauksessa näkyvät tuotteet ovat saatuja. Jaan teille postauksen lopussa myös todella hyvän alennuskoodin, jolla saatte -45% pois tilatessanne julisteita!

Aloitetaan olohuoneesta. Edellisessä kotipostauksessa kirjoittelinkin, että haaveissa on hankkia tauluja kotiimme. Päädyimme näihin neljään tauluun:

Meidän oli tosi vaikea päättää todella laajasta ja upeasta julistevalikoimasta, mutta kaikkien vaihtoehtojen jälkeen nämä olivat molempien lempparit! Halusimme värimaailmaan sopivat, joten mustavalkoiset tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Käytimme apunamme inspiraatiokuvia, joita Poster Storen sivuilla on paljon. Kuvien perusteella saimme hyvän käsityksen siitä, miltä taulut näyttäisivät seinällä. Tyylikkäitä ja edullisia julisteita on todella iso valikoima ja väitänkin, että kaikille löytyy jotain mieleistä. 😍 Lisäksi tuotannossa ja toimitusprosessissa otetaan ympäristö huomioon.

Nyt olohuoneemme näyttää paljon täydemmältä ja seinä sai kokonaan uuden ilmeen. Voi olla, että ostetaan seinälle vielä pari taulua lisää ja tehdään kokonainen tauluseinä. Saa nähdä! Kiinnitimme taulut kiinnityspaloilla, jotka löysin Clas Ohlsonilta. Taulut ovat koossa 30x40 (keskellä) ja 21x30 (sivuilla). Kaikki kehykset ovat mustia puukehyksiä. Käy tsekkaamassa kaikki Poster Storen taulut verkkokaupasta.


Valitsimme lisäksi vielä olohuoneen seinähyllyille pari pienempää taulua.

Seinähyllyjen päällä olevat taulut ovat koossa 13x18. Saatan vaihtaa toisen paikkaa vielä jossain kohtaa eteisen lipaston päälle, mutta toistaiseksi nämä näyttävät todella kivoilta olohuoneessa.

Toinen iso hankita on uusi ruokapöytä sekä tuolit. Olen kauan haaveillut pyöreästä pöydästä ja nyt löysimme juuri sopivan IKEA:sta. Ruokapöytä sopii hyvin yhteen sohvapöydän kanssa, jossa on myös marmorikuviota. Pöytä teki keittiöstä hiukan tilavamman ja se sopii paljon paremmin tähän tilaan, kuin edellinen neliskulmainen pöytämme. Tuolit on ostettu JYSK:istä. Keskellä olevassa kuvassa pinta tulee hyvin esille. Pari uutta pöytätablettia pitäisi vielä löytää..

Seuraavaksi haluan näyttää taulut, jotka laitoin makuuhuoneeseemme. Emme osanneet päättää sopivia tauluja seinälle, joten päädyimme laittamaan kaksi pienempää taulua lipaston päälle. Makuuhuoneen sisustusta pitää muutenkin jossain kohtaa miettiä tarkemmin ja todennäköisesti sinne luomme kokonaisen tauluseinän, kun sen aika on. Nämä pienet ovat kuitenkin tosi hyvä lisä ja sopivat kivasti tunnelmaan. 😍

Seuraava uusi hankinta on kenkäkaappi eteiseen. Saatiin eteisestä paljon siistimpi tämän ansiosta ja kaikki kengät mahtuvat kätevästi sisälle. Taisinkin viimeksi mainita, että en tykkää eteisestä koska se on tylsä ja sekaisen näköinen, mutta nyt tää on tosi kiva! 😍 Kaappi on ostettu JYSK:istä.

Haluan vielä loppuun mainita sen, kuinka helppoa kehysten ja julisteiden yhdistäminen oli. Avasin vain kehyksen takaa hakaset, jolloin takalevy ja akryylilasi lähti irti. Sen jälkeen akryylilasista poistetaan molemmilta puolilta suojakalvo, jonka jälkeen laitoin julisteen ensin takalevyä vasten ja sitten vain akryylilasi päälle. Koko setti takaisin kehykseen ja hakaset kiinni! Onnistui helposti vähän yksinkertaisemmaltakin tyypiltä.. 😁

Nyt alekoodin aika!

Black Fridayn tarjoukset ovat jo alkaneet verkkosivuilla. Saan kuitenkin jakaa teille koodin, jolla saatte huikeat 45% alennusta julisteista! Eli koodilla "roosamikkonenn45" saatte -45% julisteiden hinnasta pois. 😍 Koodi on voimassa perjantaista maanantaihin (27.11-30.11) ja käy kaikkiin muihin julisteisiin, paitsi "selection" -sarjaan. Tällaisia tarjouksia tuskin on hetkeen tulossa, joten suosittelen hyödyntämään nopeasti! Käy siis heti kurkkaamassa Poster Storen julisteet ja valitse omasi!

Tässä vielä linkki verkkokauppaan: https://posterstore.fi/

Hyviä shoppailuhetkiä ja kiitos, että luit postauksen!

💕 Roosa

#posterstore #homeinterior #sisustus #bestofnouw

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LifewithEve
LifewithEve,

Noi käsinkirjoitetut fonttitaulut on tosi kauniita 😊

nouw.com/lifewitheve
roosamikkonen
roosamikkonen,
Kiitos! Ne on kyllä! 😍✨
nouw.com/roosamikkonen