MITÄ MULLE KUULUU? + PODCAST

Moikka pitkästä aikaa!

Ajattelin tehdä nyt tällaisen kuulumisia -postauksen, koska oon ollut tosi epäaktiivinen täällä. Syytä oikeastaan ei ole sen kummemmin, paitsi ajanpuute.

Osa varmaan tietääkin mun somen kautta, että isoin juttu lähiaikoina mulle on ollut podcastin teko! Se vei todella paljon aikaa, mutta saimme podcastin vihdoin ulos. Pidän podia ystäväni Nean kanssa ja nimi on "ei nii nero" -podcast. Voin laittaa teille alas linkin Spotifyihin, jos haluatte kuunnella. 😊 Podcast on humoristisella ja rennolla otteella tehty höpöttelypodi! Käsittelemme siellä aina viikoittain erilaisia aiheita ja esimerkiksi todella suositusta blogiaiheestani vangeille juttelusta on tulossa jakso! 💕 Podcastin instan löydät nimellä @einiineropodcast ja tässä teille myös linkki podiin. Podcast löytyy tällä hetkellä myös Breakerista, RadioPublicista sekä google podcasts -palvelusta!

Toinenkin jännä juttu on tapahtunut! Mun blogi kiinnitti yhden lehden huomion ja pääsin heille haastatteluun. Tästä oon ollut myös tosi fiiliksissä!😍 Haastattelu ei ole tullut vielä julki, mutta näillä näkymin se tulee ulos huomenna. Kaikkea jännää on siis tapahtunut ja tapahtumassa, joten olen tästä syystä ollut aika kiireinen. Lisäksi koulu on ottanut oman aikansa, vaikka kuluva jakso onkin aika ”rentoa”, eikä ole tarvinnut tehdä niin paljon hommia kuin edellisissä. Yksi aikaa vievä/stressaava osuus lähiaikoina oli myös se, että mun perhe sairastui koronaan. Se oli tosi haastavaa myös itselle, mutta onneksi nyt kaikki on ok. 🙏🏼 Näin heitä juuri tänään ja kaikki voivat tosi hyvin!

Viime lauantaina täytin 21 ja vietettiin Valtterin kanssa mun synttäreitä ihan kahdestaan kotona ja syötiin hyvää ruokaa! 🙏🏼🥳

Meidän sali meni nyt koronan takia kiinni ja ollaan enemmän ulkoiltu! Käytiin pinkjärvellä lenkillä, se oli tosi kiva paikka. 😍 Lisäksi oon taas tehnyt kotona treenejä ja ollaan käyty läheisellä ulkosalilla. Salin sulkeminen hiukan harmittaa, mutta ymmärrän 100% miksi näin tehtiin! Pitää malttaa tehdä treenejä kotona ja ulkona.

Ihostani varmasti myös kannattaa tässä mainita, eli ihonkin suhteen kaikki ok! Lääkityksen annosta ei viimeksi kontrollissa nostettu, mutta kesäksi lääke saatetaan lopettaa kokonaan. Syynä tähän se, että lääke lisää palamisen riskiä todella paljon ja ei olisi toivoakaan, että voisin lääkityksen kanssa mennä ottamaan esimerkiksi aurinkoa. Aurinkosuojaa ehdottomasti käytän, mutta lääke itsessään lisää palamisen riskiä ja paloin viimekesänä monta kertaa myös ilman lääkitystä, vaikka käytin apteekin vahvinta suojaa. Jännitän todella paljon sitä, että mitä iholle tapahtuu jos lääke lopetetaan kokonaan. Saa nähdä! 🤞


Ja tosiaan selvennyksenä: en ole lopettamassa bloggaamista! Rakastan tehdä tätä, mutta aikaa on mennyt niin paljon muihin juttuihin nyt. Lisäksi podcastin vuoksi ajattelin blogiin päivittelyä vähentää, ettei kaikki aika mene somessa. Yritän postailla pari kertaa kuukaudessa. 😊 Toivottavasti tykkäsit tästä postauksesta ja otat mun blogin lisäksi meidän podcastin haltuun!


💕 Roosa

Tykkää-merkinnät

Kommentit