Hej allihopa!
Nu ligger jag här hemma i sängen med feber, ögonen och näsan rinner och jag hostar och harklar...
Jag tänkte iallafall skriva om mina favorit filmer och serier, så ja bara att fortsätta läsa!

A girl like her
A girl like her är helt klart en av mina favorit filmer! Den handlar om en flicka som blir mobbad i skolan och försöker ta sitt liv, filmen är så otroligt bra gjord då den är gjord som en dokumentär. Om man har lätt för att gråta och man ser den här filmen kommer man GARANTERAT börja gråta! Själv börjar jag gråta varje gång jag ser den. Den finns då på Netflix och ja, den är lätt på min top 3 filmer!

If I stay
Filmen handlar om Mia som är en cellospelar och Adam som spelar i ett rockband som blir kära i varandra. Mia och Adam är tillsammans en lång tid tills Adam gör slutnota Mia blir helt hjärtekrossad... Mia har sökt till Juliard(ett college i Amerika) och väntar på att få svar om hon sluppit in eller inte.
En dag är det så otroligt "mycket" snö så att skolorna ställs in och Mia och hennes familj(mamma, pappa och lillebror Teddy) att hälsa på en familjevän. Påvägen dit råkar de utför en bilolycka och hamnar in på sjukhus. När de väl är på sjukhuset så ser man Mia som i en annan dimension, en andlig värld, och hon försöker klara sig genom allt.
Personligen älskar jag hur filmen är gjord och den är också em film jag börjar gråta i när jag ser den! Finns också på Netflix.

The late bloomer
Filmen handlar om en 30-årig man som aldrig gått igenom puberteten. Han jobbar på ett företag som hjälper sådana med ett sexberoende. En dag när han och hans kompisar är och spelar basket så får han bollen mellan benen och hamnar på sjukhus då läkarna märker att han har en godartad tumör i hjärnan som då förhindrat honom att gå igenom puberteten, läkarna opererar då bort tumören och han får då igenomgå puberteten. Han får då t.ex stånd på jobbet då han ja... Han runkar som bara vad men värsta av allt är nog att hans granne, som han är förälskad i, tycker att han har blivit ett rötägg. Han har då inte berättat om operationen och allt för henne... Om du vill veta mer så är det bara att kollaps filmen, den finns också på Netflix.
Personligen tycker jag filmen är helt rolig och underhållande.

Supernatural
Supernatural år då en serie som handlar omtvistad bröder som jagar övernaturliga saker och ja mer finns det inte att säga om den att spoila. Jag är själv helt beroende av supernatural då jag själv tror på det paranormal och sånt! Så för dem som gillar/tror på de paranormala rekommenderar jag supernatural starkt!!! Finns tyvärr inte på Netflix

Ja det var nog mina favoriter de, hoppas du har tyckt om detta inlägg och ja! Hoppas du mår bra och hålls frisk så "ses" vi i nästa inlägg!!

Puss & kram!!

IG: roonja01

Likes

Comments

Hej!
Vem är jag? Ja det är ju kanske en relativt intressant fråga, eller så inte. Beror helt på hur man ser det! Jag tänkte iallafall berätta lite vem jag är, vart jag bor och na allt sånt där allmänt du vet.
Första man kanske vill då veta är, vad heter du? Ja du det är simpelt, Ronja var namnet!
Sen kanske man vill veta, hur gammal är du? Jag är 14(2001 född) fyller 15 snart!
Och så kanske man vill veta, vart bor du då? Ja det är också ganska simpelt jag bor i en småstad i södra Finland.
Sen kanske det är nån som kanske undrar, hur fan kan du svenska om du bor i Finland?! Jo det är ju bara att öppna historieboken då så kanske du märker att Finland och Sverige har ganska mycket historia med varandra och resten reornas nog du kan lista ut. :)
Så kanske det finns nån som vill veta varför jag har bestämt mig för att börja blogga? Jag hade en annan blogg förut men ville börja om helt så startade denna!
Vad kommer jag skriva om då? Ja, jag kommer mestadels skriva om mig själv, mitt liv, mina åsikter osv!

Ja vet nog inte vad mer jag ska säga nu så nedan är 3 bilder på mig(mitten utan smink!)
Och sen ifall nån skulle vilja veta...
IG: roonja01

Puss & kram!!

Likes

Comments