Hej! Ja som rubriken säger kommer detta inl'ägg vara en novell som jag har skrivit! Njut!
OBS! ALLT MATERIAL ÄR MITT OCH FÅR DÄRFÖR INTE ANVÄNDAS AV ANDRA UTAN MITT TILLSTÅND!

En annan dimension.Tänka det var bara jag som visste, bara jag i just denna korridor och i alla andra korridorer som visste, bara jag som visste var den var, bara jag som visste hur man kunde ta sig dit. Bara för att jag hade tappat boken bakom skåpet. Bara jag som visste att det fanns mer än bara betongväggar här.


Varje dag vid lunch hör jag hur de skriker att de vill ha mat, men vad ska jag göra, jag kan inte ge dem något utan att någon skulle märka. Om de bara visste skulle de tro att jag var även mer galen än vad de redan säger. Idag skrek de mera än någonsin, det var tortyr att höra hur barnen där skrek, det lät plågsamt.


På kvällen blir de alltid tystare, jag bara hörde hur de viskade. De viskade åt mig att jag skulle dö men det vägrade jag tro på, inom dessa väggar kunde ingenting skada mig, det hade de andra människorna sagt.


Morgonen var alltid värst, jag vaknade alltid av att de skreks i mitt öra. Jag frågade alltid vad de ville men aldrig något svar. De satte mig här för att jag var den enda som kunde höra dem. Jag var den enda, jag lovade dem att det var sant de finns. De var bara inte mänskliga, de hade dött i mitt hus där jag bodde innan de flyttade mig hit till madrassrummet som jag kallar det. Här fanns det även mera människor, men de var inte heller mänskliga, de flesta här hade dött i en snara.

Jag kände hur det var kallt på vissa ställen i huset, det var där de gamla snarorna hade varit.

Det var där jag hörde de flesta skriken. De som jobbade här ville inte att någon skulle få reda på att detta hur var hemsökt, eller de ville inte att jag skulle berätta för andra här.


En dag var det mycket mycket mera skrik, de skrek åt mig att göra det. Jag hade tagit en kniv från matsalen igår, men bara för att de tvingade mig. Konstigs så märkte ingen det. De sa åt mig att sätta kniven i magen på min sköterska, egentligen så vill jag inte men de sa att de skulle hjälpa mig till dem. Så jag satt och väntade tills de skulle ge mig nästa dos av mediciner.


När sköterskan kom så hörde jag hur hon öppnade den låsta dörren och då gick jag fram till henne och hade kniven bakom ryggen så att hon inte skulle se den. När hon kom in gick jag fram till henne och höjde kniven ovanför huvudet och försökte hugga till henne men hon slank undan. Hon skriker men vad skulle man annars göra om någon försöker mörda en.

Efter några försök känner jag något vasst som sticks in i min arm, jag vänder mig om och ser en man där. Jag hade misslyckats.


Jag vaknade upp med en konstig vit skjorta på mig, jag kunde inte röra mina armar. Rösterna skrek på mig, jävla idiot, misslykade jävel…
Varje dag skriker de på mig, ibland är de lugnare men det är bara när de planerar hur de ska mörda mig. De har sagt till mig att de som jobbar här ska ge mig en spruta som gör så att jag bara somnar och inte vaknar igen, de säger att jag inte kommer bli bättre.

Det hade gått månader, jag kännde att nu hade rösterna blivit för mycket. Jag vaknade under natten av att jag skrek. Jag bad de som gav mig mediciner att få mitt lidande att ta slut.

Jag berättade för dem att rösterna bara blev för mycket.


En dag hörde jag hur rösterna sjöng och vad som hördes som dans, de ropade högt att idag dör jäveln. Jag fattade inte vad de menade, skulle jag dö?

När sköterskorna kom efter mig skrek de även mera. Jag skulle dö.


När jag låg fastspänd på britsen så skrek de högre än vad de gjorde tidigare, inte av ilska utan av glädje. Jag såg hur sprutorna låg på metallbordet som var bredvid britsen. Sex stycken var de.

De sa åt mig att de bara var för att jag skulle bli bättre, men jag visste ju att jag skulle dö, rösterna hade ju varit så glada och sagt att idag skulle jag dö, eller menade de någon annan?


När de stack första sprutan så sved det lite när de tryckte in vätskan i min arm, rösterna var högljuda. Gemon alla sex sprutor blev jag allt tröttare och tröttare, ögonlocken blev tyngre och tyngre, till sist orkade jag inte hålla ögonen öppna mera. Jag stängde dem och då skrek rösterna för fulla munnar.


Allt blev mörkt, jag visste att jag var död. Men jag såg inte ljuset, jo där borta var det! Men vänta det stog någon, det var sex stycken inte mänskliga kroppar, där och blockade ljuset, jag var fast här. Jag såg sex stycken dörrar innan jag kunde börja gå ditåt kände jag en hand på min axel som sa…

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen länge sen!!

Ja då var det första december då, men var är snön då? Seriöst man kan ju inte få den där härliga julkänslan utan snö? eller kan man? Inte jag i allafall men har i varje fall satt upp lite julpyntnader. En stjärna i fönstret lite ljut där som där och ska se om jag får en ljusslinga till.

Men tillbaka till snön! Flera kanske frågar sig själv varför jag vill ha snö men det är bara för att det blir så sjukt mycket ljusare ute och man får den där härliga jus känslan innan jul och sen vad är nyår utan snö?


Man ja vad kan man göra åt saken. 

Men ja vet inte vad jag mer ska skriva så ja ha de bra!!

Likes

Comments

Hej alla människor!!

Som ni ser på rubriken ska jag skriva ner mina favorit quotes och vad de betyder för mig!!

"I have chosen to be happy beacuse it is good for my health"

Det är ett av mina favorit quotes för att (har skrivit ett inlägg om min mobbnings hstoria) jag har ju då en ganska djup bakgrund och ja jag vill bara vara glad och inte må skit hela tiden!

"Trust is like a paper once its crumpled it cant be perfect"

Ja, jag har ju litat på lite fel personer så ja....

"You never know how strong you are until being strong is the only choise you have"

Ja det är väl samma som det första quotets betydelse, jag har varit med om en hed del skit och ja att vara stark har ju varit det ända valet jag har haft....

"The best feeling of happiness is when you're happy because you've made someone else happy"

Att göra nån glad är alltid bra så ja det får en ju att må bra om man har gjort så att någon annan att må bra!

"With any part you play, there is a certain amount of yourself in it. There has to be, otherwise its just not acting it's lying"

Alla som känner mig vet att skådespeleri är en jätte viktig del av mitt liv, man bara får känna sig fri, släppa löst från allt. Bara vara.

"We're all damaged in our own way, nobody is perfect"

Ja det säger ju sig själv!

Men ja detta var mina favorit quotes!

Ha det bäst, puss & kram!!

Likes

Comments

Som rubriken säger ska jag skrva om 5 saker som inspirerar mig!!

1.

Det första som klart inspirerar mig är min bästa vän! Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra! När du läser det här så ska du veta att jag älskar dig och kommer alltid att göra det! BFF'S

2.

Familjen! Vem inspireras inte av familjen?! Min famlj har ju varit här för mig i mina mörkaste stunder så!

3.

Vännerna! Mina vänner är ju alltid här för mig även om jag bara har 2 riktigt nära vänner och en bästa vän! Men bryr mig egentligen inte så mycket om hur många vänner jag har så...

4.

Teater, ja teater. Att bara få släppa taget om allt, strunta i allt som händer runt en just nu. Så ja teater inspirerar mig!

5.

Alla personer jag älskar! Klart att man gör allt för de personerna man älskar så klart att de inspirerar mig!


Men ja de här var de top 5 sakerna som inspirerar mig! Hoppas ni alla har det bra! Puss och kram!!

Likes

Comments

Bög är då en sexuell läggning, men gillar men. Att då använda bög som en svordom är ju hemskt! Du ska fan få ha villken sexuell läggning som helst! Bisexuell, homosexuell, hetrosexuell eller vad fan du är! Du ska int ebli dömmd för din sexuella läggning, du föddes på det sättet och du kan inte bestämma villken sexuell leggning du har! Alla ska få älska ven fan de vill!! Om någon säger något annat så ja jag vet inte vad som är fel på dig!

Jo visst du kanske tillhör en väldigt religös familj men ändå!

Men sen att använda bög som en svordom det är att gå för långt! Fy fan man blir arg när man hör nån klle skolan ropa i korridoren jävla bög! Seriöst, sä jävla barnsligt, lägg ner!! Vad skulle du säga on du skulle vara homosexuell och få höra någon ropa jävla bög jävle, det skulle knappast kännas bra eller hur? Ingen ska behöva dömmas för deras sexuallitet, alla har rättigheter att älska vem man vill!! Ja vet inte vad jag ska skriva mera hit men fatta BÖG ÄR INTE EN SVORDOM UTAN EN SEXUELL LÄGGNING!!

Likes

Comments

Nu får det fan räcka! Ingen ska behöve gå till skola/jobbet och må dåligt! Ingen ska gå igenom ett rent ut sagt helvete av deppreson, ångesrt, självskade beteende, självmordstankar o.sv! Att kränka någon så jävla mycket att hen bara ser självmord som ända lösnngen! Varför göra något sånt mot en annan människa!

Jag skulle inte kunna leva med mig sjölv om jag hade fårr någon att må så jävla dåligt! Så jag tänkte skriva ner min erfarenhet av mobbning! INTE FÖR UPPMÄRKSAMHET! JAG VILL ATT ALLA FAN SKA FÅ SE HUR MYCKET ORF FAKTSKT GÖR!!!

Ja, jag har då vart ett offer för mobbning. Jag har varit deprimerad, haft självskade beteende, självmords tankar och all möjlig skit! Jag har varit RÄDD att komma till skolan för att jag visste att allt bara skulle vara ett helvete där! Ja, men allt började på 4an eller 5an, där det först var en tjej(kommer inte säga namn men om du läser det här så vet du fan vad du har gjort!) hon frös ut mig, kallade mig elaka namn som fet, ful, äcklig o.sv. Varje dag var ett helvete, jag kännde mig skit hela tiden! Ja jag vet att jag inte heller är helt perfekt, jag har gjort misstag jag vet det och jag har lärt mig från dem! Men aldrig i livet att jag skulle få någon att må så jävla skit som hon fck mig att må! Detta pågick hela 4an tills jag började högstadiet!

När jag började högstadiet hoppades jag bara på att allt skulle vara bra igen! Men det var att sätta förhoppningarna lite för högt! I början verkade allt bra, men sen började det igen men den här gången med 2 killar! Jag kallades nörd, tönt, ful, fetto, äcklig, värdelös o.sv. Jag började direkt må jätte dåligt igen, inte nog med det! Folk såg men gjorde fan ingentng! Bara stog där och såg på hur jag blev trakaserad dagligen! Ja visst de kanske var rädda för att de skulle bli ett offer men ändå! Vill ni leva i ett sammhälle där människor behandlar på det här sättet?! Snart efter det där slutade jag äta för en tid, jag tänkte att om jag äter så blir jag bara fetare och fulare, lycklgtvis slutade det efter en tid!! Sen kom den dagen jag tog ett rakblad och tryckte det mot handleden och insåg att det hjälpe, för en liten stund... Jag blev beroende av det( har slutat nu dock men känner fortfarande att jag skule kunna göra det igen men vet att det inte är värt det!) Under 7an hade jag totalt 3st "breakdowns". Första gången sa de bara till att de skulle sluta! TROR DE ATT DE FAN SKULLE SLUTA MED BARA DET!!

Andra gången gjorde ingen något åt det! Tredje gången sa de bara stt han skulle sluta(den andra killen hade då bytt skola). Fortfarande slutade det inte, jag mådde skit hatade mig sjölv, hade självmords tankar! Bara tack vore familj och vänner står jag kvar här på två ben!


VLL DU VERKLIGEN LEVA I ETT SAMMHÄLLE DÄR ALLT FLERA TÅNÅRINGAR TAR LIVET AV SIG!? OM DU SER ATT NÅGON STÅR ENSAM GÅ FRAM TILL DEN, SÄG HEJ TILL NÅGON SOM STÅR ENSAM I KORRIDOREN, VEM VET DU KAN RÄDDA ETT LIV! OM DU SER NÅGON MOBBA EN ANNAN MÄNNISKA GÅ FRAM OCH STOPPA DET! JO VISST DU KANSKE ÄR RÄDD MEN TÄNK DET OMVÄNT DÅ! DU ÄR DEN DE STÅR OCH MOBBAR, DÅ SKULLE DU SÅKLART VILJA ATT NÅGON HJÄLPTE DIG ELLER HUR? DET JAG VILL FÅ FRAM MED DET HÄR ÄR ATT DET BLIR BÄTTRE! DU KANSKE INTE SER DET JUST NU MEN DET FINNS ALLTID ETT LJUS I MÖRKNET! STAY STRONG! DU ÄR FAN PERFEKT SÅ SOM DU ÄR OCH LÅT INTE NÅGON SÄGA NÅGOT ANNAT!!!


Likes

Comments

Halloj alla vackra människor!!

Nu sitter man här igen!
Som rubriken säger så ska jag skriva om thigh gap. Alltså tigh gap är då ett mellanrum mellan låren(för de som inte visste)
Alltså idag är ju thigh gap ett måste! Det är ju fan fel! Ingen ska behöva gå på extrema dieter, träna sjukt hårt för att få det där mellanrummet!
Men om man verkligen vill så gör det inte för någon annan utan gör det för dig! Inte för att någon annan ska se bättre på dig, för att du ska se "snyggare" ut!
Vissa föds naturligt smala och slanka och har då kanske naturligt thigh gap och visst bra för dem. Sen finns de de som föds med stora lår och det är ju inget fel med det heller.
För att då få det här thigh gap så måste man vara halvt anorektiker! Alla ben är vackra, oavsett längd eller bredd. Om du gillar din kropp oavsett storlek så ska du få ha rättigheter att visa upp den!!
Men ja det var väl det för denna gång!❤️

Ha det bra alla vackra människor!!
(Inget illa menat mot de men thigh gap villa bara få fram min åsikt om detta❤️)

Likes

Comments

Halloj!!

Ja nu sitter jag här och skriver igen!
Idag har jag inte gjort nått! Jag har bara legat i sängen och druckit tee hela dagen, men ska kanske ut lite senare vi får se. Som alla kanske vet så älskar jag filmer så ja nu på sommaren har man ju lite mera tid så här kommer mina 5 bästa filmer(inte i ordning som jag tycker är bäst)
1. Fast and furious filmerna
2. Divergent
3. Insurgent
4. Hobbit filmerna
5. Sagan om ringen filmerna

Men klart att det finns massa andra bra filmer men det är de filmerna jag har sett mest på!
Ja, anledningen att jag inte har varit ute är både dåligt väder och för att jag är så lat!
Men ja jag vet inte vad jag ska skriva om så bara hoppas att alla som läser det här har en jättebra dag!!

Likes

Comments

Haloj alla människor och aliens!

Idag har jag bara varit i skolan och varit hemma, vi har haft "massa" gäster eftersom min lillebror hade födelsedag idag!

På vägen hem så stannade jag och några vänner vid bron som går från där jag bor till stan, vi satte där på stenstrand och bara chillade, vi "försökte" kasta smörgås😂
Sen efter kanske en halv timme så gick vi hem och då bara låg jag i sängen för var så jätte trött.

Vet ni vad jag hatar, att man kan bara vara så stressad och orolig att man bara vill bryta ner och bara låsa in sig i ett rum!
Det är så mycket press på oss ungdomar idag, om vi inte klarar oss bra i skolan så säger folk att man inte kommer klara sig. Så mycket press och förväntningar, ja klart att man vill ha bra betyg och så men man ska leva livet medans man ännu har det och inte sitter i en rullstol eller på ett ålderdomshem och stirrar in i en vägg! Jag kommer leva livet fullt ut medans jag kan, vem håller med?


Ja det var allt jag hade att säga för idag kort inlägg jag vet men ja!
Så länge tills nästa inlägg puss & kram!❤️

  • 178 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Azzå varför ska man hata nån för dess hudfärg, även om mina vänner skulle vara knall gröna skulle jag fan älska dom lika mycket för det! Hudfärg har inget med någons personlighet att göra!
Spela roll om man är svart, vit, gul, grön eller lila så ser alla likadana ut innanför! Jag skulle kunna vara orange och fortfarande vara jag!!
Jag blir så arg på folk som är racistiska, seriöst kan inte vi bara älska varandra och thats it!
Idag är världen uppbyggd på racism, jag är så emot det.
Folk kan ju tro att det bara är vita som är racistiska, men fan svarta kan vara lika racistiska som vita kan vara!
Ingen föds till att bli racist!
Men det är ju inte bara hudfärgen det gäller nu! Alla är olika ingen har samma hudfärg det skulle vara somnat jag skulle säga till en av mina vänner som har lite mörkare hudfärg än jag men ändå ljus att du är inte värd lika mycket som jag bara för att du inte har exakt sådan hudfärg jag har! Och att gå och säga högt att t.ex gröna är mindre värda än svarta!
Det jag försöker säga är att snälla acceptera alla för hur dom är oavsett utseende, hudfärg,vikt och längd alla har vi känslor och är lika värda så ta nu och tänk hur vill du att dina barn ska ha det, en värld där svarta hatar vita och vita hatar svarta lila hatar gröna ni fattar eller vill ni att de ska får växa upp i en värld där alla accepteras och är lika värda och inte döms förn utseende eller hudfärg!!
Ni väljer hur vill ni ha det?

Likes

Comments