Nu ha jag å Elin varit riktigt duktiga👌🏼 vi har varit ute och gått i två timmar ikväll från Mariedal till Ersboda runt/upp till Mariehemscentrum och sedan till Nydala där det blev en kort rök och lite Festis paus:) där lekte vi även lite inspo sådär😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev inget tränande för mig igår då jag fick jätte ont i magen och huvet... Å såklart så ska det hålla i dig till idag med... Men hoppas att det blir bättre under dagen/kvällen så Jag tar mig ut ikväll. Uppdaterar senare om hur det blir osv.

Likes

Comments

Sorry att jag nt ha bloggat på ett tag... Men varit så jävla mke på senaste tiden... Haha är sååå less på patetiska små idioter som tror att dom är ngt å som springer runt å ljuger.... Usch. Sen finns det annat folk som man tkr om mer. Är supet glad att jag fått lära känna nya människor men sedan är jag även glad för jag har fått veta att h*n är falsk och att jag inte behöver lägga mer tid på h*n. Man ljuger inte för sina vänner och man bryter inte löften som är så pass stora att om det kommer i fel händer så kan det bara sluta dåligt.... H*n vet inte vad h*n sysslar med tror jag... Är riktigt less... Anledningen till att jag inte säger hon eller han är för att h*n inte ska veta vem jag snackar om... Men iallafall annars så har jag i stort sätt haft det super bra! I torsdags va jag med min finaste och det var super mysigt men saknar honom så jävla mke då jag inte vet om jag kmr få träffa han på lovet....
I fredags var jag hos danni med en massa kompisar.. Vi hade fett kul och bara va... Största delen av kvällen hängde vi på toan jag å nå kompisar?? Vrf vet jag inte... Men Aa... Hade iallafall jätte kul... Sen igår så kom samma gäng dit fast lite annat folk också men jag oc Dennis drog redan vid 10 igår kväll därifrån för att jag var så jävla sliten från fredagen och hade jävligt ont i kroppen. Inatt så sov jag hos Dennis. Somnade direkt då jag kom hit och Dennis försökte väcka mig för jag hade lovat att spela med honom men det gick inte att väcka mig då jag var så trött och sliten. Idag har vi inte gjort så mycket, vi klev upp vid halv 1 typ och sedan så gick vi ner och hans mamma hade gjort stuvade makaroner och köttbullar (super gott! Tack E och N för den goda frukosten/lunchen) sedan gick vi ut och rökte å sen så satt vi ba å snacka ett tag och nu spelar Dennis så jag passa på att blogga... Snart så ska vi väl börja rull in mot stan för jag ska ta tåget till min mamma.

Likes

Comments

Dålig uppdatering typ. Men har haft mycket att göra i helgen osv... Har varit hur mycket som helst å jag är typ sjuk nu... Yey! Veckan börja ju bra... Näe... Är less å trött å alla jävla lärare tjatar på mig att jag ska göra hit och dit... Vet måste fixa betygen men är så less på allt tjat för det blir inte bättre! När ska dom förstå att det inte hjälper att tjata på mig? Blir bara värre. Skriver senare! Är förbannad å vill inte skriva något dumt så.

Likes

Comments

Godmorgon. Har inte skrivit något nästan för hela dagen igår gick åt helvete.-.- men nu är jag iallafall hemma hos mamma och ska kanske in till stan senare idag. Jag har sovit hur mycket som helst inatt. Somnade vid 21 tiden igår....
Idag känns det bättre förutom att jag saknar min sötaste så in åt helvete. Hann inte säga hejdå till han igår då jag hjälpte nå kompisar som bråkade och sedan brast jag ut o gråt å grät i stort sätt hela kvällen:( förstår inte hur jag kan sakna honom så mycket så jag gråter över det. Men så är det. Här kommer bilder från iförrgår igår och idag på morgonen.

Likes

Comments

Påväg till mamma nu. Känns bra men ändå skit jobbigt:( saknar min sötnos så jävla mke. Å andra sidan va det igår vi träffades men nu får jag inte träffa han på hela helgen:( känns jätte jobbigt:( hur kan man tycka om en människa så mycket att det gör ont att inte få träffa personen på någon/några dagar? Men iallafall så Idag har jag fått träffa min älskade "lillasyster" i några minuter då vi inte träffats eller varit med varandra på typ 100år känns det som. Kan lägga upp bilder senare för orkar inte nu då jag måste gå in via internet för att lägga upp bilder för det funkar inte på appen. Aja skriver senare!

Likes

Comments

Godmorgon, sorry att jag inte bloggade igår men hade en jätte jobbig dag och orkar verkligen inte:( men fick iallafall träffa min sötnos och de gjorde saken så mke bättre och blev gladare av det men de va bara i typ 15 min men det räckte för att jag skulle bli glad. Allt gick åt fan igår. Skolan och allt. Idag är jag hemma från skolan för orkar inte då allt från igår hänger kvar. Senare idag ska jag till min mamma igen! Ska bli skönt ändå. Blir så mycket här i Umeå. Får se vad som händer annars idag. Skriver väl lite senare. Här är bilder från igår och i förrgår!

Likes

Comments

Godmorgon! Hann inte blogga när jag vaknade för hade jätte brotom men nu sitter jag på skolan. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt mer än att min låssas mamma och min farfar fyller år idag. Kommer nog uppdatera lite mer senare men just nu har jag inte så mycket att skriva.

Likes

Comments

Haft en kung dag och kväll! Först drog jag å Linnea på stan å lite så och sen drog vi till mig å käkade. Lite senare så for Linnea till sin flickvän och jag drog till forslunda. När Jag kommer dit så möter Erik och Kristin upp mig och vi går in å ba ha de kung👌 kvällen bjöd på massa pussar å många leenden och många skratt👌 missade bussen som jag skulle ta men som tur så gick det en ca 1 timme efter det och nu är jag hemma och ska jag sova! 😴😴 godnatt!

Likes

Comments