Min älskade syster. Hon är en utav mina bästa vänner när hon låter mig, vi kan skratta och vara allmänt flummiga tillsammans ena stunden och den andra så kan vi bara sitta tysta. Växlande, varierande och helt underbart. Jag älskar denna kvinna i alla lägen. Hon har en egenskap jag bedårar då jag själv är väldigt dålig på just den punkten. Hon är bestämd. Jag önskar att jag var som hon där. Jag önskar att jag kunde sätta ner foten i många lägen. Hon är fantastisk.


Nu över till något annat än min hyllning till Sophie. Dagarna går i ett och jag arbetar nästan dygnet runt. Idag blev det AW med några från kontoret och jag har fått en himla massa tips och råd från dom. Jag har insett att jag tagit lite stryk från att vara chefens dotter - på tidigare arbetsplatser. Jag kan äntligen berätta någorlunda personliga saker och jag kan vara mig själv.


Jag lär känna allt fler och jag känner mig mer säker på mig själv. Både i karriären och privat. Men som tidigare nämnt så är jag väldigt imponerad av min systers egenskap och hoppas att en dag kunna vara lite mer lik henne.


Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Jag ska springa massor av ärenden och jobba. Går man vid lunch så blir det så. Speciellt om man har den arbetsmoral som jag har. MEN, nu, god natt gott folk. Hoppas ni har en fantastisk fredag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan knappt med ord beskriva lyckan. Jag ska bli moster. Min älskade syster ska få barn, hon har köpt radhus och hon växer så att det knakar. Jag tar varje sekund jag får med magen. Vi pratar om allt, vanligaste ämnet är A.I.K och hur vi ska jävlas med bebis käre far. Alla dessa hyss som ska läras ut.


Denna lilla krabat kommer att bli bortskämd av sina två mostrar. Jag gissar på att övriga släkten kommer att hjälpa till med den biten också men, jag och Sophie kommer mest troligt att vara värst. Jag har en känsla av att jag kommer stå för att bebis blir tjockis med tanke på hur mycket gott jag låtit mina kusiner äta igenom åren. Där kanske vi ska förtydliga det faktum att dom många gånger lurat mig totalt.


Men nu ska jag sova. Jag har en låång dag i morgon och ska bege mig till Stockholm tidigt. Älskar att jobba administrativt och jag slipper att slita på min kropp, så som jag har gjort i allt för många år. Nu om dagarna så orkar jag faktiskt vara ute och röra på mig också, förutsatt att jag inte är super trött då jag blir lite grötig i huvudet efter en hel dags stirrande på en skärm. Vilket som


God natt

Likes

Comments

Det börjar minst sagt bli dags för en uppgradering av denna dammiga blogg. Jag kanske även borde se över bilder och annat kul trams. Jag får helt enkelt be Alex om hjälp med det i helgen. I övrigt så går dagarna i ett, Jag jobbar, tränar och sover. Jag försöker vara mer social, idag såg jag mitt första avsnitt av GoT tillsammans med Olivia och Alex. Nu är även jag hooked. Fan.

Veckans mål är att ta en bild varje dag som speglar dagen. 

Likes

Comments

God kväll!

Jag tänkte att det var dags att damma av bloggen och börja skriva igen, mest som en ventil. Så här kommer en kort uppdatering kring allt som hänt den senaste tiden.

Jag har under en längre tid tagit en paus från sociala medier och allt som förknippas med internet. Jag har tagit bort alla appar och har inte längre notiser påslagna. Detta med anledningen till att det tar så otroligt mycket tid ifrån min vardag.

Jag vill arbetar aktivt med att leva ett mer närvarande liv då jag de senaste året antingen har varit helt inne i en relation och gett det mitt allt (tid som jag egentligen borde ha lagt på viktiga saker) och karriären. I hela mitt liv så har jag alltid anpassat mig efter en partner och i somras så levde jag enbart efter mig själv. Vilket var det mest befriande jag någonsin har varit med om.

När Alex kom hem igen så var det som att bli förälskad igen. Han är verkligen mitt allt. Men detta har inte fått komma min väg. Alex och jag ses när vi båda har tid. Jag får mer och mer ansvar på jobbet och försöker tappert få en rutin i min vardag. Det är verkligen inte lätt, men vi får det att fungera. Helgerna spenderar vi nästan alltid tillsammans och i vinter hoppas vi på att kunna resa runt lite i Asien.

Jag har även flyttat och numera bor jag i min helt nya lägenhet tillsammans med 3 underbara tjejer. Vi är alla helt olika och kommer från olika delar av detta avlånga land. Förutom en utav oss som är från Finland. Vi är en härlig mix av glädje och jag tycker att det är fantastiskt att just vi fyra har hittat varandra. I morgon ska vi ha inflyttningsfest och har bjudit in våra vänner. Vi har planerat allt och köpt in allt som kan tänkas behövas. Bilder kommer antagligen i morgon.


Nu ska jag ta och sova lite då jag faktiskt ska festa lite i morgon, något jag inte gjort sen jag fyllde år i Juli :) Jag har tyvärr ingen ny bild på datorn så det får också vänta tills morgondagen, Ronja Out


Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Idag vaknade jag upp med feber och hosta vilket bara kan vara ett resultat utav att jag delade drink med min roomie i helgen som faktiskt var sjuk då. Jag borde kanske ha tänkt till lite där men icke.

Nu på kvällen blev det en biltur att minnas. Jag åkte med en "vän" till stockholm och skulle käka på en resturange på Gullmarsplan men den hade stängt igen för renovering så istället käkade vi något Arabiskt som var super gott! (Självklart lyckades jag inte ta en bild, som vanligt). Sen åkte vi världens omväg hem igen och snackade om allt mellan himmel och jord. Jag blev utav någon anledning supernostalgisk och pratade om allt som hänt mig under alla år.

Min kära vän fick för första gången lite mer förståelse och insikt i vem jag är och varför. Jag fick även motivationen att börja skriva igen. Jag insåg också att jag är svår att lära känna och att man kanske behöver veta vissa saker ur mitt förflutna för att få en inblick i varför jag gör vissa saker. Idk.I helgen sa en 19 åring följande ord till mig -"jag önskar att jag ser lika bra ut som dig när jag är i din ålder." En annan tjej sa också -"Nejnejnej, du kan inte vara 24 du ser lätt ut att vara 20."

Dessa två komentarer fick mig att tänka på denna bild. Inte den bästa kvallen och kanske en utav de få selfies jag har men åldern är bara en siffra och jag känner mig vackrare än någonsin.


Helt random texter ikväll. Kanske kan bero på att jag är stört trött och har feber. Lite oklart. Vilket som så ska jag sätta på How i met your mother och sova nu. Trevlig måndag på er alla <3

Likes

Comments