Header

Eftersom mitt jobb ibland är mycket vaken natt tid så kanske jag ska starta igång med att blogga så har jag något att sysselsätta mig med om det är lugnt :)

Ligger och kollar igenom bilder från det gångna året, och mycket av dessa bilder är ju förstås ifrån min diet tid inför bikini tävlingen som tyvärr blev inställd för mig.. Jag tänker dagligen på att jag vill göra det igen jag är sååååå taggad men denna gång göra det ordentligt , kontrollerat och ordentligt. Även fast det kan va tungt att sköta en strikt kost och mycket träning så är det så förbannat kul att ha ett mål att sträva efter och att se framgångar på sin egna kropp. Jag är en sån som behöver tydliga mål uppskrivna för att kunna genomför något och just nu har jag som sagt flyttat hemifrån och jobbar mycket och får inte riktigt ihop med att göra ordning mat så äter för lite men fel saker då och ingen ordning på min träning då ja precis bytt gym till må bättre. Men jag vill bara att det ska bli ett nytt år så jag kan få sätta igång på riktigt. för det känns lite svårt att påbörja med ordentlig kost nu i december inte är någon ide.. men JAG ÄR SÅ TAGGAD!! älskar utmaningar och denna gång ska jag komma i mål.

tänkte slänga upp lite olika forms bilder från det gånga året


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag stod rumpa på schemat, så tänkte för första gången dela med mig av hur ett ben pass är upplagt

Uppvärmning 10 min cykel

* 30 kg benböj 20ggr
* benböj i Smithmaskin 60kg 7x3
* raka marklyft med viktplattor under tårna 50kg 8x3
* utfallsteg gång med 15kg stång
* enbens böj i cablecross 30kg 8x3 superset med rakamark omvändt i cablecross 25kg 8x3
*"gynekologstolen" 20kg 15x3

Stairmaster intervall nivå 9 , 10minLikes

Comments

Detta är ett träningsplagg som används väldigt mycket i exempelvis Spanien, Brasilien osv osv.. Och många skulle säkert skratta om en svenne klev in på ett gym i detta meeeeen det skiter jag i för det är så snyggt och det ser så jävla bekvämt ut, allt sitter på plats inga tröjor som rör sig och byxor som åker ner.. Helt perfekt! Så ska kanske ta trenden hit ;)


Likes

Comments

Nu börjar det märkas av på ens psyke vad en tävlingsdiet gör med än.. Då har jag inte ens kommit till den jobbiga biten än😩.. Lite klaga mur här haha.. Men ja jag har ju adhd och det innebär att man har brist på vissa signalsubstanser i hjärnan, dopamin, seratonin och noradrenalin.. Nu käkar jag ju medicin för att höja dessa nivåer men på morgonen och speciellt på kvällen blir det så tydligt av denna brist då jag känner mig så himla olycklig, ledsen, nedstämd och tom.. Jag vet inte varför för det är inget speciellt jag tänker på men jag blir helt enkelt low och vill bara grina typ..
Och som de flesta vet så är dopamin hjärnans "lyckopiller" och den kan man höja på naturliga vägar genom mat, godis, alkohol, nya grejer, upplevelser , kärlek och såklart träning. Då jag har STRYPT alla dopamin intag förutom träningen så blir livet ganska monotomiskt och rent ut sagt tråkigt och det resulterar i att jag känner mig ledsen.
Jag är oerhört glad att jag är fullt medveten om vad de är som händer så jag inte skulle Leva ut dom starka känslorna men ändå så är det jobbigt.. Men men nya tag och försöker sikta framåt mot mitt mål! Så himla spännande att få uppleva denna psykiska och fysiska utmananing jag tagit mig an!!


Likes

Comments

Ibland måste jag påminna mig själv och stanna upp å tänka hur långt jag egentligen kommit.. Att pausa tankarna från dit jag vill och ge mig själv beröm för dit jag är idag.
Det är nog något ni alla borde göra med allt i livet,. Stanna upp nån gång å tänk "jag tog mig genom gymnasiet fan vad bra jag är" ist för "nu måste jag plugga vidare till detta för att??.."
Va stolt över dig själv för den du är just idag och nöjd med det du har åstadkommit till just nu!

Jag kom hem förra året från en lång resa med min pojkvän, under resan gick jag upp 10kg!!! Inte nog med att jag blev fet, jag mådde så sjukt dåligt!! Jag fick fan ont när jag skulle sätta på mig strumporna för fettet kring magen tog emot.. Jag var trött, mycket ångest grå och finnig i hyn och skammen att visa sig för sin pojkvän då jag själv inte klara av att se mig..

Detta var i april förra året, jag vägde då 76.5 kilo och var 99 cm runt höfterna och 77 runt midjan...
Det har nu snart gått ett år och så många kilo har jag inte gått ner så det är nå häpnands väckande, men jag har byggt på mig muskler och måttbandet säger mer.
Men det som gör mig mest glad är allt jag fått lära mig, vad som händer i kroppen och hur man kan förändra sitt inre av rätt mat å träning..

Idag väger jag 66.7kg och är 87cm runt höfterna. Och jag är stolt över det jag har presterat och lagt tid på, min hälsa!

Såhär ser jag ut, utan att jag spänner, vinklar eller läger instagramlager på.

Likes

Comments


Likes

Comments

Just nu har justfit i falun jätte bra erbjudande på märkena better Bodies och gasp, ta två men betala för en!! Hur bra som helst, kan man få två par träningstights till priset av en 😍!

Likes

Comments

Hello everybody!
19 veckor kvar till tävling... Morgon cardio igång och ökar till 3 ggr i veckan på rumpträningen samt 3ggr för axlarna då de är dom viktigast delarna i bikini fitness .. Samt rasa i fettet please😂.. Känns kul är taggad som fan. Körde lite poserings träning igår 👍.. Tänkte filma nått ben pass sen å lägga upp :)

Naken chock amagaaaad... Men vilken skillnad de är när man tar spännis bild på rumpan å när man inte spänner haha 😂

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå där, igår körde jag min första dag med periodisk fasta.. Alltså åt jag inget på 18 timmar för att öka min fettförbränning så mitt envisa fett ska get lost! Det gick helt okej , år mitt första mål kl 18.00 som bestod av sallad å räkor .. Men senare mot kvällen slår djävuls tankarna till om att jag ska äta massa skit men stod emot så fick en liten boost.

Har/är förkyld men ska försöka träna idag iaf för halsen har blivit lite bättre.. Så sitter å äter lunch nummer 1 just nu å sexigare än så här blir det inte
Har även övat lite på posering idag men är inte så kul så länge man har det "överflödiga" fettet som måste bort för snart är det 5 månader kvar tills tävling.. Pirrar i magen bara jag tänker på det!!! Har även tagit kontakt med en sömmerska som ska sy min bikini så nu börjar det hända lite saker. Spännande 😁.
Har gått ner 5 kilo och 15 cm runt höfterna så är på väg mot rätt håll men har mycket kvar att bränna..
Ska ungefär ner 15% kroppsfett 😂😂... Bara att kämpa på, låt fettet gråta!!👊💪✌️

Formcheck, 5 månader kvar 💪💪💪

Likes

Comments