Hvitt smil på 1 2 3

Adlinks, sponsored producst

Hei dere! For noen uker tilbake mottok jeg en pakke med tannblekhingstrips fra ProWhitening som jeg har tenkt til å introdusere dere for! Dette er nemlig verdens enkleste sak for deg som ønsker hvitere tenner!

FREMGANGSMÅTE

No. 1

Riv forsiktig av toppen på pakken.

No. 2

. Før du tar på stripsene må du tørke tennene dine, her kan du bruke en tørr klut.

NO. 3

Plasser så stripsene på øvre og nedre tannrekke.

NO. 4

La stripsene virke i 30 minutter.

NO. 5

Fjern stripsene og resterende gele med en tannpuss eller munskyll.

WOILA, så er det bare å beundre ditt hvite smil!


ProWhitening er helt uten hydrogenperoksid som unngår at du skader blant annet tannkjøtt og emalje. Så sensitivitetsproblemer er ikke noe du trenger å bekymre deg for. ProWhitening har 100% fornøydgaranti som gir deg pengene tilbake om du ikke skulle se resultat på tennene dine. Og psst! Leveringstiden er på kun 1-2 dager!!

PRØV ProWhitening gratis nå!

Prowhitening har en kampanje nå hvor du kan teste ut en tannblekhingstrips helt gratis! Dette er genialt hvis du er usikker og ikke vil bruke masse penger på noe du ikke har noe erfaring fra. En vareprøve koster normalt 49kr men nå kan du motta en GRATIS. Du mottar en stripspakke som holder til en dagsbehandling. Kun denne vil ikke gi deg skinnende hvite tenner men er for at du kan teste hvordan stripsene fungerer.

OBS! Vareprøven kommer som et abonnement. Du er ikke forpliktet til videre kjøp, men må si ifra til ProWhitening innen 14 dager fra du bestiller vareprøven dersom du ikke ønsker fast leveranse av tannblekning.

MOTTA DIN VAREPRØVE HER!


BENNYTTER DU DEG AV RABBATKODEN "RONNAUG50", FÅR DU 50 KR AVSLAG PÅ ET KJØP!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Innlegget er sponset

Samarbeid med Caseapp

Heihei, tenkte bare å stikke innom å tipse dere om en nettside som heter caseapp! På denne siden har de et stort utvalg av ulike deksler til både Iphone og samsung samt skins til Mac, og det beste av alt - designet kan du lage helt selv! Hvor kult er ikke det? Du kan blandt annet velge mellom en glossy look eller en matt finish. Og om du ikke vil lage ditt eget deskel eller skins har de et bredt utvalg av ferdig designede produkter som er super fine! Bare sjekk ut bildene nedenfor!!

Det er kjempeenkelt å lage cover og skins selv, du klikker deg bare inn HER og laster opp bildene eller det ene bildet du ønsker å bruke. Det går helt fint å bruke flere bilder på samme cover eller skin, du plasserer dem akkurat som du vil etter malen som kommer opp. Det er også mulig å legge til tekst eller utklipp om du ønsker det.

Med rabbatkoden RONNAUG20 får alle mine lesere 20 prosent rabbat på alt hos CaseApp!

Likes

Comments

Dagens outfit

Jakke Line Of Oslo

Skjorte\kjole bik bok

Skjerf Holzweiler

Solbriller Celine

Helg next

Likes

Comments

- Svar på spørsmålsrunden -

Hva slags sminke bruker du til hverdags, og kan du lage et innlegg om hva slags sminke du bruker og dine favoritt sminkeprodukter?

Mange spørsmål samlet i ett! Jeg tenker og skrive et mer utfyllende innlegg om hvilke sminkeprodukter jeg liker og hvordan jeg sminker meg til vanlig step by step. Men i skole-hverdagen bruker jeg somregel foundation, concealer, pudder og øyenbrynsprodukter.

Hvilken foundation, bronzer og blush bruker du?

Når det kommer til foundation så varierer det litt, men i sommer kjøpte jeg "born this way" foundationen til Too Faced, og den har jeg vært super fornøyd med! Ellers har jeg to favoritter fra Bobbi Brown med navnene "Luminous Moisturizing Treatment foundation" og "Moisture Rich foundation SPF 15". Ingen av dem er veldig dekkende, noe jeg liker fordi jeg bruker foundation til å jevne ut huden og gi glød noe disse to er perfekte til.

Bronzeren jeg bruker er fra mac i fargen "deep dark". Når jeg bruker blush, bytter jeg på å bruke en fra mac i fargen "modern mandarin" og en fra qlinigue i fargen "107 sunset glow".


Kan du lage sminkevideo?

Tror nok ikke jeg kan love noe sminkevideo med det første dessverre.


Hvor er skoene fra?

Vet ikke hvilket merke det er, men de er kjøpt på en butikk som heter Klara.

Hvor kjøpte du den svarte toppen du hadde på første innlegget du la ut? Den med åpen rygg

Den kjøpte jeg på h&m i sommerferien, men tror de fortsatt har den!

Hvor er buksa fra? Den var perfect

Den er fra Zara!

Hvor er vesken fra?

Den kjøpte jeg på en vanlig veske/koffert butikk tror jeg, for ca et år siden. Bruker den ikke så ofte, men passer fint til skolesaker.

Hvor kjøper du klær mest?

Shopper ikke så ofte egentlig, men når jeg gjør det er det ofte når jeg er i utlandet hvor de har andre butikker enn hva som er i Norge, Bherska feks. Men Zara er absolutt en av favoritt butikkene mine.

Er det aktuelt for deg og i fremtiden gjennomgå en operasjon? Hva ville du i såfall operert hvis du skulle ønske det?

For øyeblikket er ikke det aktuelt, og jeg tror ikke det noen gang kommer til å bli det heller. Jeg har ingenting imot folk som gjør det og tenker at det er helt opp til dem selv om de vil legge seg under kniven eller ikke men jeg vil nok aldri gjøre det.

Mange mener at folk som velger å endre på utseende sender ut et negativ budskap, usikkerhet og et usunt kroppsideal. For noen gjør det nok det - og det er naturligvis leit for de det gjelder.

Men jeg er fornøyd med meg selv som jeg er, og tenker at det viktigste er å akseptere seg selv og andre uavhengig om en har silikon eller ikke. Også er det viktig å være grei og snill da♥♥♥


Det kommer en del 2 senere, hvor jeg svarer på spørsmål om forhold, fremtidsplaner, skole og venner.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!♥

Likes

Comments

Outfit of the day

Cardigan Acne

Tskjorte Levis

Bukse Zara

Belte Moschino

I dag dro jeg med meg kusinen min på en liten fotosjut, tiltross for været og iphonebilder ble det ikke så ille! Faktisk overraskende hvor mange "bloggspots" du kan finne rundt et hvert gatehjørne. Ellers har det vært en vanlig dag med skole, og dermed ikke noe veldig spennende å skrive om.

Planene for dagen er litt skolearbeid. Svar på spørsmålene kommer forresten ut i morgen, jeg vurderer å ta det i flere deler og kategorier slik at det ikke blir et superlangt innlegg, av erfaring selv synes jeg nemlig det er ganske slitsomt når det blir alt for langt og uorganisert. Håper dere synes det er cool ♥

Likes

Comments

Question Time

For en overveldende respons, tusen takk for alle fine tilbakemeldinger! Det setter jeg virkelig pris på ♥ Ettersom en spørsmålsrunde er veldig etterspurt så tenkte jeg å ha det - så føl dere fri til å spørre om hva enn dere lurer på så svarer jeg så fort som mulig!

Likes

Comments

Medie prosjekt

Tanken om å starte en blogg har streifet meg mange ganger. Likevel har jeg ikke hatt nok guts til det, både fordi det kan være litt skremmende og fordi man bryr seg alt for mye om andres meninger. Det å blogge får ofte status som "kleint" og mange velger å snakke om det i en negativ setting. Men er det så kleint som alle skal ha det til? I dette tilfellet har jeg valgt å gjøre det jeg selv vil, uavhengig av alle andres meninger.

I hovedsak lagde jeg bloggen på grunn av et medieprosjekt på skolen, og derfor ville jeg - etter mye pushing fra både venner og familie å ta det seriøst, enn så lenge. Jeg har ingen anelse om hvordan det kommer til å gå, eller om jeg i det hele tatt kommer til å like det? Men jeg skal gjøre mitt beste og jeg ser frem til fortsettelsen, så får vi se hvor kleint og flaut det blir. hihi

Navnet mitt er Rønnaug, som burde være ganske obvious. Jeg er snart 18 år, og kommer fra en liten by kalt Hønefoss og resten får vi spare til en annen gang.

Så for å komme i gang, har dere noen spørsmål? Eller tips til noe jeg burde blogge om, så sleng gjerne igjen ei litta kommentar! ;)

Likes

Comments