Jag och min pappa har inte alltid haft den bästa kontakten eller relationen, pga olika anledningar. Men under de iallafall 2 åren som gått så har vi kommit varandra väldigt nära och han vet allt om mig lite mer än vad en pappa kanske egentligen ska vet men det känns så jävla bra att prata med honom och ibland känns han som en bästa vän! Och han gör mig alltid glad när jag är där eller pratar med honom ❤️
För några veckor sedan fick jag ett samtal som krossade mitt hjärta, min pappa har blivit sjuk. Sjukdomen som tar alldeles för många liv från nära och kära. Jag vet med mig att min pappa är en kämpe och han är en väldigt stark person som klarar av mycket motgångar. Vi ska göra detta tillsammans till det bästa för oss alla men framför allt dej pappa. Det är ingen som kan sätta sig in i en situation som du är i, med cancer i bland annat ryggmärgen, bäckenet och höften.. Det ger mig tårar utav att bara tänka tanken på hur du lider. Men vi ska tänka positivt och se framåt och hålla alla tummar och tår vi har för din skull! Älskad dej
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter som alla vänder kappan efter vinden så tänker jag börja göra precis likadant..
Att för mig fylla 18 såg jag verkligen fram emot att äntligen få bestämma ALLT själv! Man tänker man ska meddela allt till alla olika vad som händer så de inte ta det som man ljuger nej då får man piss för man tala sanning.. Ni har ingen rätt att säga emot mig längre jag är ledsen, säga vad ni tycker lyssna jag på men nu mera ta jag mina beslut helt själv.. Varför ska jag respektera alla andra när fan ingen respektera mig och har jag en gång sagt ngt nej då har jag inte det för att det ska låta så bra som möjligt från personen som talar..
Orkar inte med detta liv mer att allt få skit för så fort man öppnar munnen!
#deppigt #inlägg #var #tvungen
😭

Likes

Comments

Vaknade med en konstig känsla i kroppen för några dagar sen av en oro men ändå ett lyckorus..
3h senare fick jag ett meddelande från min älskade brors flickvän att lilla Lykke hade kommit till världen, finns inte ord på hur stolt jag är över er tre och hur mkt kärlek man vill sprid till er !
Vill bara meddela att jag sträcker på axlarna och ska ta rollen som "elaka faster" med glädje för denna söta lilla donnan på 4644g
😍😍

Likes

Comments

Igår kväll kom min kärlek till mig efter jobbet vilket jag bara älskade å känner mig bortskämd för att han är aldrig hos mig i veckorna nu när vi båda jobba å jag inte kan vara i lägenheten. Men han kom ändå å åkte till jobbet redan vid 5 tiden bara för att få spendera en kväll med mig underbart! Det blev säng mys med "sons of anarchy" vilket verkligen behövdes..
Blev även jobb för mig idag å sedan for jag in till Växjö för lite shopping då jag behövde en BH å lite nytt smink, bästa My va med mig underbart att få träffa henne igen efter en längre tid (3 veckor
😂).
Fick sedan ett ryck att jag skulle börja träna igen efter typ 1 års uppehåll snart vilket verkligen kändes gudomligt.. Åkte å köpte gymkort å nu är jag helt slut, sitter i soffan med Mormor å Morfar och smaskar på gurka, morötter å dipp
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Likes

Comments

En magisk helg som invigdes hos underbara Bengan med älsklingen å många fler, blev en hel del goe dricka å golf å nej inte mini golf (den store banan) otrolig kväll verkligen!!
Sitter nu på Tyrolen med underbara familjen å vänner och såklart mitt D.. Livet leker just nu
❤️

Likes

Comments

Blev en helt underbar kväll som tillbringades i stenbrottet med ett bad å grillning tillsammans med D, Linus å Jenny!! Kan inte mer än säga att det var helt underbart, sån tid behöver man oftare tillsammans för att verkligen njuta av livet.

Likes

Comments

Fick bli några lediga dagar som spenderades på bästa sätt i Falkenberg på Wheels and Wings, helt underbara människor som bara fick en att må som en prinsessa kan igen efter allt som hänt!!
Kan bara så starkt rekommendera att åka på denna underbara träff med fina bilar, människor å go dricka!
Ta vara på varje minut ni får
❤️
Leende, skratt å tårar så laddar jag nu om för ngra veckors tufft jobb :)

Likes

Comments

Lämnade lägenheten för att åka å jobba och idag äntligen få träffa tre av mosters älsklingar!
Resulterade med att vi gick till örnen och lekte lite i det otroligt fina vädret, så underbart mysigt att få vara med er, ni ger sån lycka och kärlek! Energiboost, full med energi igen efter en märklig helg/vecka!!

Likes

Comments

Man ska inte klaga på livets små eländen för det är inte förens de stora kommer som man faktiskt värde sätter de små händelserna i livet på ett bättre sätt, när man vet hur livet kan gå emot sig!
Alla har vi gått igenom något som sårat oss brutalt som vi alltid kommer att få leva med, man är aldrig ensam om den saken.. Och tro mig nu vet jag också hur dåligt vissa människor kan må pga ngn annan..
Trots om ständigheterna så har jag haft en underbar fredag i Kungsbacka!!
Ta vara på varje minut som ni mår bra och värde sätt det ni har för en dag kan allt försvinna..

Likes

Comments

Sen frukost resulterade med flingor och en kopp te och till det blev det att börja läsa boken jag fått låna av Pernilla (svärfars tjej), en mycket intressant bok ännu så länge !
Vid 1 tiden kom mamma och Mikael och hälsade på och åt middag och fikade med mig sååå mysigt och kul att de ville komma .. Vi var även ute med mina älskade hundar på en promenad och passade på att kolla på hjort kalvarna som finns på gården.
Det är nog bästa onsdagen i mitt liv idag dels för mamma och Mikael var hos mig men också för att min älskade D kommer hem jag är så LYCKLIG
❤️

Likes

Comments