Livet går väll som en berg och dalbana, men det är väll så det ska va. Har inte skrivit här sen i april detta året, shit måste bli bättre, mera inlägg 😦🙈

Livet just nu vet jag inte hur det är, äter antidepp och gjort ett bra tag. Skaffade minipiller för 1,5 månad sen eftersom min spiral antagligen va fel insatt 🙄 kan säga att ja hade fruktansvärt ont. Men aja, nu Ärrä bra igen. Äter också sömntabletter och attarax mot oro och ångest. Måste säga att mina sömntabletter är suveräna, känner mig faktiskt utvilad när ja vaknar på morgonen😁👏🏼

Tillbaka till livet igen....de går ju upp och ner, som vanligt. Jag har flytta hem till pappa, och ser inte Robert varje dag utan bara på helgerna, ganska skönt men lite slitsamt samtidigt. Sen så känner jag mig alltid på så jävla dåligt humör, har sånna jävla humörsvängningar vilket leder till att jag och Robert börjar tjafsa och blir ovänner över små skit saker, så jävla slitsamt för båda två!!

Vill ju inte bråks med han men ibland får han faktiskt skylla sig själv, han har ställt till de som leder till att jag blir så jävla osäker och vet inte vad jag vill 🙄 fan hårt detta må jag säga!!

Kryper väll ner under täcket för att orka gå upp till praktiken imorgon🙃natti!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är klockan mycket och jag har ej somnat än, det är väll så när man tänker på för mycket saker. Men det jag tänkte ta upp i bloggen denna gången är traktorer och poliser. Visst jag har aldrig blivit stoppad i min traktor men vet massa som får massa skit för små saker.

Det är mycket prat om detta nu och alla stör sig på det och det kan jag fan förstå. Visst polisen gör väll bara sitt jobb osv men de finns väll allvarligare saker att ta hand om än att haffa massa ungdomar som bara har kul.

Man åker ju a-traktor för att ta sig fram, umgås med kompisar och för att det är en hobby. Sen lägger många ungdomar ner mycket jobb och pengar på traktorerna för att de ska gå lagligt och att de ska va välvårdade.

Sen fattar jag inte att man måste ha så jävla högt varvtal och att den bara får gå i 30km/h. Det är piss dyrt och det drar mycket diesel/bensin. Sen måste man ju ha 2 lådor och eftersom det varvar så fruktansvärt mycket så går det väldigt lätt isönder.

På AM-kortet så får man ju både köra traktor och moped, men mopeden får gå i 45km/h, de tycker jag är lite udda. Kör man av vägen med en traktor i 45km/h än en moped så är det ju ganska ofta den i traktorn som överlever.

Så jag tycker att en traktor också ska få gå i 45km/h men det är ju vad jag tycker, de tycker nog många bilister också. Så irriterade bilisterna blir när man kommer där i traktorn och ligger liksom lagligt i sina 30km/h så tycker jag då fan inte att man ska ligga bakom och tuta och liksom ligga i röven på en. Så det med traktorerna tycker jag att de ska ändra väldigt många saker,men det kommer väll aldrig hända.

Nu har ja skrivit av mig i alla fall, känns bättre nu, från aggro Ronja
😌

Likes

Comments

Halllluuuu

En sådan kväll som allt känns hopplöst. Ja vet inte varför men allt känns som det aldrig kommer lösa sig.

Sitter och funderar, har endel bra människor i livet men endel av dem har jag tyvärr mist. Det ångrar jag rejält. Men endel folk är ju bara helt skrot i huvudet, så de är de bara tur att jag raderar från livet.

Allt jag vill nu är bara att hitta någon som man kan älska, skratta,mysa och bara ha kul med. Det är det enda jag saknar just nu. Men sånt är fan livet. Ingen kuk är hårdare än livet😂

Nej, nu väntar jag bara på att livet ska bli på topp igen, men det kommer väll någon gång.

Nu tror nog folk att jag är hur Depp som helst och tror jag är jätte tragisk, men inte just nu. Livet har förändrats rejält, både positivt och negativt.

Ska lägga mig i sängen och bara koppla av, kanske fortsätta att kolla på hobbit och äta chips.

Men va social på snap eller skriv på Facebook☺️
Snap- Ronja99b
Facebook- Ronja Bångvall 😌

Haaaade puss & hej🌸❤️

Likes

Comments

Hallå,hallå😌


Känner att jag inte skrivit på länge nu. Som saft var som rubriker lyder, börja om på nytt. Eftersom endel saker inte fungerar så får man ta tag i det positiva och blicka framåt istället.

Man ger chanser men inget förändras, om allt ska funka måste alla hjälpas åt! Men i detta fall var tydligen ingen villig att göra det.

Helgen som var nu har väll varit rätt okej, men lite blandat sällskap😁 var ute på lördag med mina vänner och drack, slutade med att jag gick hem vid 22:00 och spydde som en gris efter vara 4 öl🎉 häääälga😏

Men nu kommer en ny vecka om nya möjligheter. Så inget att deppa för, som sagt va, blicka framåt 😋 ha det gött tills nästa inlägg 😘 puss & kram & nyp i stjärten❤️✌🏽️

Likes

Comments

Hallå hallå!

Kan ju säga att jag nu inser att jag verkligen ska radera vissa personer som verkligen inte förtjänar att ens ha kontakt med mig.

Efter lång tid med tjat från andra börjar faktiskt själv att se. Det tog ett bra tag,men nu när jag själv får känna smärtan från idioterna så inser jag alldeles själv med lite stöttning från vänner.

Kan ju säga att jag inte hade överlevt detta om jag inte hade så underbara vänner och familj, men stört av allt stöd är mamma. Hon är verkligen den enda som förstår mig fullt ut, och det är jag jävligt glad för. Hade ju knappast överlevt utan henne, min förebild och hjälte!

Så nu är en ny vecka och nya möjligheter, blicka framåt och inte titta tillbaka.

Ska rensa bort endel här hemma saker som ej behöver finnas och som inte ens tillhör mig, men får se när de försvinner.

Har även bakat en tårta idag åt
Min käre släkting som fyller 53år imorgon, bild kommer.

Men nu ska jag och Louise lägga oss och sova, ha en bra natt!
Och glömm inte Adda på snap-ronja99b😘
Ge aldrig upp

Likes

Comments

Hej!

Nu kommer tyvärr ett väldigt ledsamt inlägg, men det är bara mitt eget fel!

Kan bara upplysa om att det var fan den mest smärtsamma dagen på länge.

Har fan mist allt jag har, min kära pojkvän😔

I ren frustation och ledsenhet så sa jag att det var slut mellan oss, vet fan inte varför. Kan fan inte fatta att det hänt och att det bara slank tur min mun, kan aldrig ta tillbaka det och ingen ånger!😞

Allt jag vill nu är att få han tillbaka, han har rätt att vara sur och ledsen på mig, för det är jag på mig själv.

Nu ska jag nog sova, hoppas på att natten blir någorlunda bra i alla fall. Godnatt!

Likes

Comments

Hej!😃
Denna dagen kan jag jämt säga att den har varit helt underbar! Vaknade upp med min älskade lillasyster. Vi umgicks hela dagen igår,var på bio, umgicks med mina vänner och bara va. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne! Även om hon kan vara jobbig och lite störd☺️

Badade, sminkade och plattade håret, inte ofta det händer. Men det behövdes, kände jag.

Mötte en kompis och vi gick till bussen, helt plötsligt ringer Martin och säger att de var i Arvika så det vara bara att åka med de😂
Vi åkte mot Charlottenberg men stannade till i åmot och käkade pizza, det var mys!

När vi kom hem har vi bara pratat
umgåtts och haft det roligt, kändes att det behövdes efter allt! Den killen tycker jag om sååå mycket!❤️ men nu ska vi kolla på tv och bara mysa! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! 😘

Likes

Comments